BESTILLING AV ABONNEMENT EBOK.NO Pluss - SÆRSKILTE VILKÅR

Følgende vilkår gjelder når du påbegynner ditt abonnement av EBOK.NO Pluss.

Abonnementet

Som abonnent av EBOK.NO Pluss har du tilgang til bøker tilgjengelig på EBOK.NO Pluss så lenge ditt abonnement er aktivt.

For oppsigelse av abonnementet, gå til EBOK.NO og logg inn. Gå deretter til Konto, klikk på og velg Abonnementer. Husk at oppsigelse skal skje senest dagen før en ny periode påbegynnes – hvis ikke fornyes abonnementet automatisk.

Priser og betaling

Abonnementet betales månedlig og forskuddsvis, og varer inntil du velger å avslutte abonnementet. Betaling skjer via kreditt/debetkort. Prisen inkluderer ikke eventuelle avgifter på datatrafikk som abonnentens mobiloperatør pålegger abonnenten i sin avtale.

Angrerett

I overensstemmelse med Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven) har abonnenten 14 dagers angrerett på kjøp regnet fra og med den dato kjøpet registreres hos EBOK.NO. Angreretten anses som ugyldig så snart abonnenten påbegynner en bok fra EBOK.NO Pluss. Det er alltid mulig å høre utdrag fra en ebok eller nedlastbar lydbok før abonnementet opprettes.

Personvernserklæring

Vi respekterer din rett til personvern, og all behandling av personopplysninger skjer i henhold til norsk personvernlovgivning. Her kan du lese vår Personvernserklæring: https://ebok.no/personvern