Få en brakstart på 2021 med disse bøkene!

januarsalg banner

Vi feirer et nytt år med hundrevis av ebøker og lydbøker på tilbud.

Etter et spesielt år med nedstenging og smittevernstiltak går vi nå et lysere år i møte. Gode nyheter om en vaksine som nærmer seg, og at vi etterhvert kan bevege oss tilbake til mer normale tilstander i landet og resten verden viser at vi er nærmere enden på visa enn starten.  

For å feire det nye året vi går inn i sparker vi i gang et stort januarsalg. På salget finner du hundrevis av ebøker og lydbøker på tilbud. For å hjelpe deg i jungelen av bøker har vårt bokpanel satt sammen en oversikt over 10 tilbudsbøker de anbefaler deg.

Gjør 2021 til et herlig leseår, og gjør noen gode kupp nå på starten av året. Sjekk våre 10 anbefalinger nedenfor.

PS: Husk at du finner hundrevis av flere titler på tilbud i vårt januarsalg!


illvilje

«Illvilje» av Jørn Lier Horst

En «kald» sak blir varm igjen da levningene etter en ung jente blir funnet av en turgåer i Svartskog. Hun er drept og partert med samme signatur som seriemorderen Tom Kerr etterlot seg. Men Kerr sitter inne på fjerde året, og alt tyder på at det er mannen media døpte for Den andre, Kerrs medhjelper, som står bak.

Kjøp boken her!

jodmor

«Jordmor på jorda» av Edvard Hoem

«Jordmor på jorda. Huset under Blåhammaren» er eit livsdrama og eit mektig kvinneportrett om husmannsdottera som nekta å bøye seg for bygdesnakket.

Kjøp boken her!

full spredning

«Full spredning» av Nina Lykke

Elin har flyttet inn på legekontoret sitt, hvor pasientene kommer strømmende dagen lang med alle sine skavanker og lidelser. I to tiår har Elin vært fastlege. Minst like lenge har hun vært gift med Aksel. Men før Aksel fantes Bjørn, som plutselig dukket opp på Facebook, og som har snudd opp ned på alt.

Kjøp boken her!

judasskuddet

«Judasskuddet» av Jørgen Jæger

Ondskapen herjer under overflaten i idylliske Fjellberghavn. Flere mennesker ryddes av veien, og drapene kamufleres som overdosedødsfall. Jakten på en kynisk liga begynner, en liga som ikke kjenner noen begrensninger. 

Kjøp boken her!

alle andre

«Alle andre» av Sally Rooney

Boka bak den kritikerroste TV-serien Normal People! Connell og Marianne vokser opp i den samme irske småbyen, men der ender likheten dem imellom. De kommer fra hver sin verden, og ingen lar dem så mye som et øyeblikk glemme sin plass i det lille samfunnet. Den gnistrende tiltrekningen mellom skolens kjekkeste gutt og den smarte, rike, venneløse jenta er og forblir deres hemmelighet.

Kjøp boken her!

om vinteren

«Om vinteren» av Karl Ove Knausgård

«Om vinteren» er andre bind av fire i en personlig encyklopedi om den nære virkeligheten, skrevet av en far til et barn som snart skal bli født.

Kjøp boken her!

helserevolusjonen

«Helserevolusjonen» av Maria Borelius

I «Helserevolusjonen» gir vitenskapsjournalisten Maria Borelius deg fem enkle og over-kommelige trinn for å bremse kroniske betennelser og plagene som følger med.

Kjøp boken her!

montgomery

« Barneskoleårene» av Hedvig Montgomery og Eivind Sæther

I denne fjerde boken i Foreldremagi-serien guider Hedvig Montgomery foreldre gjennom årene der barnet finner sin plass i det store fellesskapet. Barneskoletiden er full av store følelser som er vanskelige å kontrollere, og en jakt på hva det vil si å være «meg». 

Kjøp boken her!

fattig student

«Fattig student» av Karen Elene Thorsen

I denne morsomme og særdeles nyttige kokeboken fra «Fattig student» finner du 20 av de mest populære ukemenyene for under 250 kroner, smarte restemåltider, sparetips og masse andre geniale råd for deg som vil være økonomisk og mett!

Kjøp boken her!

mysteriet av

«Mysteriet Amy Snow» av Tracy Rees

Som nyfødt blir Amy etterlatt i snøen for å dø. Den vakre arvingen Aurelia Vennaway er den som finner henne og tar henne med seg hjem, redder livet hennes og gir henne navnet Amy Snow. Amy får ingen kjærlig oppvekst, men hun og Aurelia er nære som søstre. Da Aurelia dør som tjuetreåring, faller hele Amys verden i grus.

Kjøp boken her!