Bienes historie (ebok) av Maja Lunde
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Maja Lunde (forfatter)

Bienes historie (Klimakvartetten #1) ebok

159,-
En stor roman om bienes død. Tre sterke historier om relasjoner mellom foreldre og barn, om sorg, og om menneskenes sårbarhet. William er en melankolsk biolog og frøhandler i England i 1852. Han setter seg fore å bygge en helt ny type bikube som skal gi både ham selv og hans barn ære og berømmelse. George er birøkter i USA i 2007 og kjemper i motbakke, men han håper sønnen kan bli gårdens redning. Tao arbeider med håndpollinering i et fremtidig Kina hvor biene har forsvunnet. Hun ønsker mer …
159,-
159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
Undertittel roman
Forfattere Maja Lunde (forfatter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 30 juli 2015
Lengde 457 sider
Sjangrer Romaner, Skjønnlitteratur
Serie Klimakvartetten
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203359835
En stor roman om bienes død. Tre sterke historier om relasjoner mellom foreldre og barn, om sorg, og om menneskenes sårbarhet. William er en melankolsk biolog og frøhandler i England i 1852. Han setter seg fore å bygge en helt ny type bikube som skal gi både ham selv og hans barn ære og berømmelse. George er birøkter i USA i 2007 og kjemper i motbakke, men han håper sønnen kan bli gårdens redning. Tao arbeider med håndpollinering i et fremtidig Kina hvor biene har forsvunnet. Hun ønsker mer enn noe annet at sønnen skal få en utdannelse og et bedre liv enn henne selv. "Bienes historie" skildrer menneskenes første spede forsøk på å holde bier, via dagens industrielle landbruk og til en fremtid hvor biene er døde. I bunnen ligger tre sterke historier om relasjoner mellom foreldre og barn, og om menneskenes sårbarhet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Litt kjedelig i begynnelsen, mye bedre mot slutten. Ikke noe jeg kan tenke meg å komme tilbake til, men uansett verdt å lese.

Nydelig, opplysende, og spennende

Fin og aktuell

Likte godt de parallelle historiene, og det egentlig ganske aktuelle temaet boken tar opp. Fin og litt trist på samme tid!

Om bier, foreldre og barn

Romanen handler ikke bare om bier, men også om det til tider vanskelige forholdet mellom foreldre og barn. Den er like mye om drømmer, håp, forventninger og tap som om bier. Boken er egentlig overraskende interessant, og er engasjerende lesing. Hver jeg-forteller har sin egen stemme og tone, det gjør boken veldig interessant å lese.