Birøkterens datter (ebok) av Santa Montefiore
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Santa Montefiore (forfatter)

Birøkterens datter ebok

129,-
(4)
En uoppnåelig kjærlighet ... Grace har flyttet fra barndommen på en britiskherregård, til et enkelt liv i Massachusetts, USA.Med seg har hun sin fars lidenskap for bier, men hun bærer også på en dyp kjærlighetssorg som ikke slipper tak. Når hennes datter opplever samme ulykkelige forelskelse, må de begge konfrontere sin families fortid i England. De to kvinnene søker etter tapt kjærlighet, uvitende om de hemmelighetene og mystiske forholdene som binder dem sammen. Birøkterens datter er…
129,-
245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
Forfattere Santa Montefiore (forfatter), Eva Ulven (oversetter)
Forlag Bastion
Utgitt 5 oktober 2015
Lengde 398 sider
Sjangrer Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283130898
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 119,- / måned

Les mer

En uoppnåelig kjærlighet ... Grace har flyttet fra barndommen på en britiskherregård, til et enkelt liv i Massachusetts, USA.Med seg har hun sin fars lidenskap for bier, men hun bærer også på en dyp kjærlighetssorg som ikke slipper tak. Når hennes datter opplever samme ulykkelige forelskelse, må de begge konfrontere sin families fortid i England. De to kvinnene søker etter tapt kjærlighet, uvitende om de hemmelighetene og mystiske forholdene som binder dem sammen. Birøkterens datter er en vakker og ektefølt roman, om fortidens bånd og en kjærlighet som overlever alt.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

.

Birøkterens datter

Ikke så verst begynnelse, leserutdraget lurte meg. men så; når man kommer et stykke ut i historien så begynte jeg å lure på om det er oversetteren eller forfatteren som svikter; kort sagt; det ble for mange , tøvete plattheter her, leste ikke ut hele boka.