Byggebransjens våtromsnorm (ebok) av SINTEF C
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
SINTEF Community (forfatter), Fagrådet for våtrom (forfatter)

Byggebransjens våtromsnorm ebok

249,-
(0)
Denne boka er en figursamling basert på Byggebransjens våtromsnorm (BVN). BVN er en frivillig bransjenorm som stiller krav til alle trinn og alle involverte i bygging av våtrom. Figursamlingen er ingen erstatning for BVN, men et supplement. Boka inneholder ca. 350 illustrasjoner, tabeller og referanser fra BVN, i et hendig format. Byggebransjens våtromsnorm: Figursamling er et praktisk hjelpemiddel ute i felten for alle som arbeider med våtrom. Med denne boka på byggeplass og befaring har man a…
Ebok 249,-
Undertittel figursamling 2020
Forfattere SINTEF Community (forfatter), Fagrådet for våtrom (forfatter), Thale Sofie Wester Plesser (redaktør), Nan Karlsson (redaktør), Anders Kirkhus (redaktør), Trond Haug (redaktør)
Forlag SINTEF
Utgitt 4 februar 2021
Lengde 309 sider
Sjangrer Hus og hage, Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788253616858
Denne boka er en figursamling basert på Byggebransjens våtromsnorm (BVN). BVN er en frivillig bransjenorm som stiller krav til alle trinn og alle involverte i bygging av våtrom. Figursamlingen er ingen erstatning for BVN, men et supplement. Boka inneholder ca. 350 illustrasjoner, tabeller og referanser fra BVN, i et hendig format. Byggebransjens våtromsnorm: Figursamling er et praktisk hjelpemiddel ute i felten for alle som arbeider med våtrom. Med denne boka på byggeplass og befaring har man alltid forslag til konkrete våtromsløsninger for hånden.