Byggebransjens våtromsnorm (ebok) av SINTEF C
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
SINTEF Community (forfatter), Fagrådet for våtrom (forfatter)

Byggebransjens våtromsnorm ebok

249,-
(0)
Denne boka er en figursamling basert på Byggebransjens våtromsnorm (BVN). BVN er en frivillig bransjenorm som stiller krav til alle trinn og alle involverte i bygging av våtrom. Figursamlingen er ingen erstatning for BVN, men et supplement. Boka inneholder ca. 350 illustrasjoner, tabeller og referanser fra BVN, i et hendig format. Byggebransjens våtromsnorm: Figursamling er et praktisk hjelpemiddel ute i felten for alle som arbeider med våtrom. Med denne boka på byggeplass og befaring har man a…
Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Undertittel figursamling 2020
Forfattere SINTEF Community (forfatter), Fagrådet for våtrom (forfatter), Thale Sofie Wester Plesser (redaktør), Nan Karlsson (redaktør), Anders Kirkhus (redaktør), Trond Haug (redaktør)
Forlag SINTEF
Utgitt 4 februar 2021
Lengde 309 sider
Sjanger Hus og hage, Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788253616858
Denne boka er en figursamling basert på Byggebransjens våtromsnorm (BVN). BVN er en frivillig bransjenorm som stiller krav til alle trinn og alle involverte i bygging av våtrom. Figursamlingen er ingen erstatning for BVN, men et supplement. Boka inneholder ca. 350 illustrasjoner, tabeller og referanser fra BVN, i et hendig format. Byggebransjens våtromsnorm: Figursamling er et praktisk hjelpemiddel ute i felten for alle som arbeider med våtrom. Med denne boka på byggeplass og befaring har man alltid forslag til konkrete våtromsløsninger for hånden.