Byggebransjens våtromsnorm (ebok) av Thale So
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Thale Sofie Plesser (forfatter), Nan Karlsson (forfatter), Anders Kirkhus (forfatter), Trond Haug (forfatter), Fagrådet for våtrom (forfatter), SINTEF Byggforsk (forfatter)

Byggebransjens våtromsnorm ebok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
(0)
Denne boka er en figursamling basert på Byggebransjens våtromsnorm (BVN). BVN er en frivillig bransjenorm som stiller krav til alle trinn og alle involverte i bygging av våtrom. Figursamlingen er ingen erstatning for BVN, men et supplement. Boka inneholder ca. 350 illustrasjoner, tabeller og referanser fra BVN, i et hendig format. Byggebransjens våtromsnorm Figursamling er et praktisk hjelpemiddel ute i felten for alle som arbeider med våtrom. Med denne boka på byggeplass og befaring har man …
218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
Undertittel figursamling 2018
Forfattere Thale Sofie Plesser (forfatter), Nan Karlsson (forfatter), Anders Kirkhus (forfatter), Trond Haug (forfatter), Fagrådet for våtrom (forfatter), SINTEF Byggforsk (forfatter)
Utgitt 25 februar 2019
Lengde 300 sider
Sjangrer Naturvitenskap og teknikk, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788253616131
Denne boka er en figursamling basert på Byggebransjens våtromsnorm (BVN). BVN er en frivillig bransjenorm som stiller krav til alle trinn og alle involverte i bygging av våtrom. Figursamlingen er ingen erstatning for BVN, men et supplement. Boka inneholder ca. 350 illustrasjoner, tabeller og referanser fra BVN, i et hendig format. Byggebransjens våtromsnorm Figursamling er et praktisk hjelpemiddel ute i felten for alle som arbeider med våtrom. Med denne boka på byggeplass og befaring har man alltid forslag til konkrete våtromsløsninger for hånden.