Byggebransjens våtromsnorm (ebok) av Thale So
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Thale Sofie Wester Plesser (forfatter), Anders Kirkhus (forfatter), Nan Karlsson (forfatter), Trond Haug (forfatter), SINTEF Community (forfatter), Fagrådet for våtrom (forfatter)

Byggebransjens våtromsnorm ebok

249,-
(0)
Denne boka er en figursamling basert på Byggebransjens våtromsnorm (BVN). BVN er en frivillig bransjenorm som stiller krav til alle trinn og alle involverte i bygging av våtrom. Figursamlingen er ingen erstatning for BVN, men et supplement. Boka inneholder ca. 350 illustrasjoner, tabeller og referanser fra BVN, i et hendig format. Byggebransjens våtromsnorm Figursamling er et praktisk hjelpemiddel ute i felten for alle som arbeider med våtrom. Med denne boka på byggeplass og befaring har man a…
249,-
Undertittel figursamling 2019
Forfattere Thale Sofie Wester Plesser (forfatter), Anders Kirkhus (forfatter), Nan Karlsson (forfatter), Trond Haug (forfatter), SINTEF Community (forfatter), Fagrådet for våtrom (forfatter)
Utgitt 14 februar 2020
Sjangrer Hus og hage, Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788253616407
Denne boka er en figursamling basert på Byggebransjens våtromsnorm (BVN). BVN er en frivillig bransjenorm som stiller krav til alle trinn og alle involverte i bygging av våtrom. Figursamlingen er ingen erstatning for BVN, men et supplement. Boka inneholder ca. 350 illustrasjoner, tabeller og referanser fra BVN, i et hendig format. Byggebransjens våtromsnorm Figursamling er et praktisk hjelpemiddel ute i felten for alle som arbeider med våtrom. Med denne boka på byggeplass og befaring har man alltid forslag til konkrete våtromsløsninger for hånden.