De som er i storm og fare (ebok) av Wilbur Sm
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Wilbur Smith (forfatter)

De som er i storm og fare (Hector Cross #1) ebok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(0)
Hazel Bannock er eier av et stort, globalt oljeselskap. Hennes datter, Cayla, er om bord i deres yacth da den blir angrepet av somaliske pirater. Major Hector Cross er en tidligere elitesoldat som leder sitt eget sikkerhetsselskap, Cross Bow Security. Han har ansvar for oljeselskapets sikkerhet. Men hans lojalitet til Bannock-familien går langt utover det hans plikter skulle tilsi. Piratene ber om en overveldende stor sum i løsepenger, og kompliserte politiske og diplomatiske hensyn gjør det …
Ebok 175,- Lydbok 245,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Wilbur Smith (forfatter), Henning Kolstad (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 22 november 2011
Lengde 379 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Serie Hector Cross
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202365578
Hazel Bannock er eier av et stort, globalt oljeselskap. Hennes datter, Cayla, er om bord i deres yacth da den blir angrepet av somaliske pirater. Major Hector Cross er en tidligere elitesoldat som leder sitt eget sikkerhetsselskap, Cross Bow Security. Han har ansvar for oljeselskapets sikkerhet. Men hans lojalitet til Bannock-familien går langt utover det hans plikter skulle tilsi. Piratene ber om en overveldende stor sum i løsepenger, og kompliserte politiske og diplomatiske hensyn gjør det vanskelig å gripe inn. Etterhvert blir det klart at Cayla i fangenskap blir utsatt for grusom tortur, og Hazel ber Hector Cross om hjelp til å redde datteren. Hazel og Hector er fast bestemt på å ta loven i egne hender om det er det som skal til.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

makaber!

Litt for overfladisk og pladask for meg

For meg ble dette litt for amerikansk, litt for banalt. En helt og en heltinne, selvfølgelig perfekte begge to, reiser rundt i verden med ubegrenset antall milliarder dollar tilgjengelig, svipper mellom verdensdeler, og tar sågar turen til en norsk lakseelv på en ettermiddag, hvor de selvfølgelig lander en vakker og enorm laks på første kastet... før de reiser til de amerikanske slettene hvor den vakreste hesten i landet kommer dem i møte med stor kjærlighet osv. Jeg hadde ikke engang funnet dette troverdig som 12-åring, men boka er klart for voksne, for den inneholder både mye ekstrem voldsutøvelse og voldtekt beskrevet i detaljer.