Den glemte soldat (ebok) av Guy Sajer
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Guy Sajer (forfatter)

Den glemte soldat ebok

149,-
(3)
Guy Sajers perspektiv som tysk fotsoldat gjør "Den glemte soldat" til en unik dokumentasjon. Her blir redselene ved østfronten under andre verdenskrig betraktet gjennom øynene på en tysk tenåringssoldat. Den tyske invasjonen er i ferd med å gå i stå på Ukrainas iskalde ødemark. Det som for unge Sajer i begynnelsen er et spennende eventyr, utvikler seg til en desperat kamp for å overleve. Som medlem av elitedivisjonen Gross Deutschland, kjempet han i alle de store slagene, fra Kursk til Kharko…
Ebok 149,- Lydbok 175,-
Undertittel dagbok fra østfronten 1942-1945
Forfattere Guy Sajer (forfatter), Magne Skjæraasen (oversetter)
Forlag Vega forlag
Utgitt 3 mai 2011
Lengde 416 sider
Sjangrer Historie, Fagbøker, Andre verdenskrig
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788282112000

Andre har også kjøpt

Guy Sajers perspektiv som tysk fotsoldat gjør "Den glemte soldat" til en unik dokumentasjon. Her blir redselene ved østfronten under andre verdenskrig betraktet gjennom øynene på en tysk tenåringssoldat. Den tyske invasjonen er i ferd med å gå i stå på Ukrainas iskalde ødemark. Det som for unge Sajer i begynnelsen er et spennende eventyr, utvikler seg til en desperat kamp for å overleve. Som medlem av elitedivisjonen Gross Deutschland, kjempet han i alle de store slagene, fra Kursk til Kharkow. Den glemte soldat er lovpriset av kritikere ikke bare som skildring av en brutal krig, men også som en rå skildring av menneskesinnet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

God bok hvis du er tolerant for trykkfeil

Sterk fortelling om krigens brutale meningsløshet. Dessverre er denne utgaven skjemmet av særdeles slett korrekturlesning. Trykkfeilene kommer nesten like tett som granatene på Østfronten. Hadde jeg visst det hadde jeg kjøpt den engelske versjonen.