Den lille vennen (ebok) av Donna Tartt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Donna Tartt (forfatter)

Den lille vennen ebok

119,-
(1)
Harriet Cleve Dusfresnes vokser opp i en liten landsby i Mississippi, i skyggen av sin avdøde bror, som ble funnet hengt i familiens hage da Harriet bare var en liten baby. Mange år senere bestemmer hun seg for å finne ut hvem som drepte broren. Hun vil ha hevn. Den lille vennen skildrer en mørk og okkult verden der barn spiller en sentral rolle, men er også en bok om sorg og fortrengning, om hevn og rettferdighet. En oppvisning i suveren fortellerkunst fra forfatteren av Den hemmelige hist…
Ebok 119,-
Forfattere Donna Tartt (forfatter), Hege Hammer (oversetter)
Forlag Tiden
Utgitt 18 september 2014
Lengde 593 sider
Sjangrer Krim, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788210053603

Andre har også kjøpt

Harriet Cleve Dusfresnes vokser opp i en liten landsby i Mississippi, i skyggen av sin avdøde bror, som ble funnet hengt i familiens hage da Harriet bare var en liten baby. Mange år senere bestemmer hun seg for å finne ut hvem som drepte broren. Hun vil ha hevn. Den lille vennen skildrer en mørk og okkult verden der barn spiller en sentral rolle, men er også en bok om sorg og fortrengning, om hevn og rettferdighet. En oppvisning i suveren fortellerkunst fra forfatteren av Den hemmelige historien.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Dårlig oversettelse?

Noe av det beste med Tartts bøker, er det rike språket. I denne boken kjenner jeg henne ikke igjen. Mulig det var en svært dårlig oversettelse, men det var i alle fall en skuffende leseopplevelse. Likte godt den narrative stilen i boken, persongalleriet og hvordan karakterene driver historien, men det uvant fattige språket ødela.