Den som graver en grav (ebok) av Yrsa Sigurda
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Yrsa Sigurdardóttir (forfatter), Sigurdardóttir Yrsa (forfatter)

Den som graver en grav (Thóra Gudmundsdóttir #2) ebok

79,-
(4)
På idylliske Snæfellsnes, like ved et nytt spa-hotell, skjer et blodig og uhyggelig mord, og de ansatte føler seg ikke trygge når de stadig hører merkelige lyder. Det snakkes om gjenferd. Advokaten Thóra Gudmundsdóttir blir hyret for å bistå hotelleieren i å heve det han mener er et kjøp under falske forutsetninger. Thóra blir raskt involvert i en mordetterforskning og søker etter svaret på hvordan fortidens hendelser og en ung kvinnes mord anno 2006 kan henge sammen. En fortelling om dystr…
79,-
Forfattere Yrsa Sigurdardóttir (forfatter), Sigurdardóttir Yrsa (forfatter), Silje Beite Løken (oversetter)
Forlag Kagge
Utgitt 4 mai 2015
Lengde 399 sider
Sjangrer Krim, Oversatt skjønnlitteratur , Krim, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248916932
På idylliske Snæfellsnes, like ved et nytt spa-hotell, skjer et blodig og uhyggelig mord, og de ansatte føler seg ikke trygge når de stadig hører merkelige lyder. Det snakkes om gjenferd. Advokaten Thóra Gudmundsdóttir blir hyret for å bistå hotelleieren i å heve det han mener er et kjøp under falske forutsetninger. Thóra blir raskt involvert i en mordetterforskning og søker etter svaret på hvordan fortidens hendelser og en ung kvinnes mord anno 2006 kan henge sammen. En fortelling om dystre hemmeligheter og hvileløse sjeler i tåken.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bra krim fra Island!

Bra, drivende historie og gode skildringer av folk og natur. Noen språklige småting som jeg lurer på kan være oversetterfeil? (Plukk som andre kanskje ikke legger merke til.) Jeg skal lese mer av Yrsa Sigurdardottir!