Denne boka er homo (ebok) av Juno Dawson, Jam
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Juno Dawson (forfatter), James Dawson (forfatter)

Denne boka er homo ebok

149,-
(0)
/Bakside/ Om du er homo, hetero, tr ans eller bi - først og fremst er du DEG SELV. Dette er ikke en bok om homofili. Det er en bok om hvor spesielle, unike og helt normale vi alle er, en bok om og for oss alle, skeive som streite. Her får du svar på spørsmålene du har om kjærlighet, identitet og se x. Se på det som en håndbok. En morsom en. I denne boka knuser James Dawson myter og fordommer og forteller oss hvordan ting egentlig henger sammen. Likte du SKAM, kommer du til å elske denne!…
Ebok 149,-
Forfattere Juno Dawson (forfatter), James Dawson (forfatter), Spike Gerrell (illustratør), Linn Kristin Nordseth (oversetter)
Utgitt 20 juni 2017
Lengde 275 sider
Sjangrer 12-15 år, Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241915635

Andre har også kjøpt

/Bakside/ Om du er homo, hetero, tr ans eller bi - først og fremst er du DEG SELV. Dette er ikke en bok om homofili. Det er en bok om hvor spesielle, unike og helt normale vi alle er, en bok om og for oss alle, skeive som streite. Her får du svar på spørsmålene du har om kjærlighet, identitet og se x. Se på det som en håndbok. En morsom en. I denne boka knuser James Dawson myter og fordommer og forteller oss hvordan ting egentlig henger sammen. Likte du SKAM, kommer du til å elske denne! Med forord av Ingvild Endestad, leder i FRI - Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold. Illustrert av Spike Gerrell. «En sprudlende guide til LHBT-livet ... åpenhjertig, humoristisk og entusiastisk.» Kirkus Reviews /Fremre klaff/ Juno Dawson, tidligere kjent som James Dawson, er en prisbelønnet ungdomsbokforfatter som i 2014 ble kåret til Queen of Teen. Hun har fått strålende kritikker, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. Juno skriver jevnlig for en rekke magasiner og er fast skribent for The Guardian. Hun vokste opp i West Yorkshire og er nå bosatt i Brighton. I 2015 annonserte hun at hun var i ferd med å gjennomgå kjønnsbekreftende behandling og endret fornavn fra James til Juno.