Dødsskipet (ebok) av Sigurdardóttir Yrsa, Yrs
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
119,-
(6)
En yacht kommer drivende inn i Reykjaviks havnebasseng. Intet menneske er ombord. Alt synes dødt. Ægir og Lara gikk om bord i yachten i Lisboa, sammen med sine døtre - de åtte år gamle tvillingene Arna og Bylgja. Mannskapet på tre er også sporløst borte. Ingen av livbåtene er sjøsatt og alt virker normalt om bord. Hva kan ha skjedd? Saken havner i hendene på advokat TóraGudmundsdóttir da Ægirs foreldre oppsøker henne for å få utbetalt livsforsikringen ekteparet hadde. Med seg har de også Ægir o…
119,-
Undertittel kriminalroman
Forfattere Sigurdardóttir Yrsa (forfatter), Yrsa Sigurdardóttir (forfatter), Yrsa Sigurdardóttir (forfatter), Tiril Theresa Myklebost (oversetter)
Forlag Kagge
Utgitt 25 januar 2013
Lengde 415 sider
Sjangrer Krim, Oversatt skjønnlitteratur , Krim, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248913177
En yacht kommer drivende inn i Reykjaviks havnebasseng. Intet menneske er ombord. Alt synes dødt. Ægir og Lara gikk om bord i yachten i Lisboa, sammen med sine døtre - de åtte år gamle tvillingene Arna og Bylgja. Mannskapet på tre er også sporløst borte. Ingen av livbåtene er sjøsatt og alt virker normalt om bord. Hva kan ha skjedd? Saken havner i hendene på advokat TóraGudmundsdóttir da Ægirs foreldre oppsøker henne for å få utbetalt livsforsikringen ekteparet hadde. Med seg har de også Ægir og Laras to år gamle datter som har begynt å ha merkelige drømmer: "Mamma min med vann i munnen ..."
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering