Draugen (ebok) av Åsa Larsson, Ingela Korsell
Legg til i ønskeliste
Åsa Larsson (forfatter), Ingela Korsell (forfatter), Henrik Jonsson (forfatter)

Draugen (Pax #10) ebok

139,-
(0)
Tiende og siste bok i PAX-serien. Bli med på den utrolige spennende finalen! På søndag skal Viggo og Alrik flytte fra Mariefred og Anders og Laylah! Alt er Iris sin feil. Hadde ikke hun blitt fanget av svartheksa, ville ikke Alrik og Viggo blitt filmet da de gjorde innbrudd på skolen. Men det skjer noe uventet da Viggo plutselig kommer på hvor kodenøkkelen kan befinne seg, den som løser mysteriet med monsteret under det magiske biblioteket! Redder de å redde Mariefred og verden før Svartheksa t…
Ebok 139,- Lydbok 129,-
Forfattere Åsa Larsson (forfatter), Ingela Korsell (forfatter), Henrik Jonsson (forfatter), Henrik Jonsson (illustratør), Jørn Roeim (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 20 september 2018
Lengde 255 sider
Sjangrer 9-12 år, Barnebøker
Serie Pax
Nummer i serie 10
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205475830
Tiende og siste bok i PAX-serien. Bli med på den utrolige spennende finalen! På søndag skal Viggo og Alrik flytte fra Mariefred og Anders og Laylah! Alt er Iris sin feil. Hadde ikke hun blitt fanget av svartheksa, ville ikke Alrik og Viggo blitt filmet da de gjorde innbrudd på skolen. Men det skjer noe uventet da Viggo plutselig kommer på hvor kodenøkkelen kan befinne seg, den som løser mysteriet med monsteret under det magiske biblioteket! Redder de å redde Mariefred og verden før Svartheksa tar seg inn i biblioteket? Og hvem skjuler seg egentlig bak Migrene-Magga? Tarotkortene spådde for lenge siden en katastrofe for ravnebrødrene, og ingenting kan lenger stoppe ulykken! Tiden går, mørket vandrer inn, for siste gang.