En dråpe midnatt (ebok) av Jason Timbuktu Dia
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

En dråpe midnatt ebok

210,- Veil. pris: 239,-Spar: 29,-
(0)
«Timbuktu skriver brennende aktuelt om en dramatisk og spektakulær familiehistorie.» Dagbladet (terningkast 5). Om opprinnelse og identitet, rasisme og motstand, og om lengselen etter tilhørighet. Timbuktus selvbiografi inneholder alt dette og mer til. Jason Diakité, med det mer kjente kunstnernavnet Timbuktu, er en av Sveriges og Nordens største artister. Han er en politisk engasjert hip-hop-artist som rapper på morsmålet sitt, den karakteristiske skånske dialekten, og han har gjort stor …
Ebok 210,-
Undertittel en familiebiografi
Forfattere Jason Timbuktu Diakité (forfatter), Mustafa Can (medforfatter), Nina Aspen (oversetter), Janneke Flem Jansen (oversetter), Irene Inman Tjørve (oversetter)
Forlag Kagge
Utgitt 18 januar 2017
Lengde 347 sider
Sjangrer Biografier, Kunst og kultur, Biografier, Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248919995
«Timbuktu skriver brennende aktuelt om en dramatisk og spektakulær familiehistorie.» Dagbladet (terningkast 5). Om opprinnelse og identitet, rasisme og motstand, og om lengselen etter tilhørighet. Timbuktus selvbiografi inneholder alt dette og mer til. Jason Diakité, med det mer kjente kunstnernavnet Timbuktu, er en av Sveriges og Nordens største artister. Han er en politisk engasjert hip-hop-artist som rapper på morsmålet sitt, den karakteristiske skånske dialekten, og han har gjort stor suksess ikke bare i hjemlandet, men også i Norge. Mange er de som nynner på hans melodiøse refreng som «Det löser sej» og «Alla vill til himmelen, men ingen vill dö», som begge har ligget lenge på den norske VG-lista Topp 40, sistnevnte i hele 38 uker! Timbuktu er også en rettighetsforkjemper, som gang på gang har stått opp mot rasisme og annen urettferdighet. Nå forteller han sin historie. I jakten på sine røtter graver Jason Diakité i en familiehistorie fra slaveriets USA til «folkhemmets» Sverige. «En dråpe midnatt» er en gripende fortelling om opprinnelse, identitet, motstand, rasisme og lengselen etter tilhørighet. Boka er skrevet i samarbeid med journalist og forfatter Mustafa Can.