En ny vår (ebok) av Merice Briffa
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
149,-
(4)
En ny vår er oppfølgeren til slektssagaen om familiene Collins og Tremayne, som vi først møtte i bøkene Urolige tider, Mine drømmers land og Elvens datter. I denne romanen skildres livet til de fire ungdommene Etty, Ruan, Darcy og Louisa, som alle vokser opp på den australske sauefarmen Langsdale. Men forskjell i sosial status gjør at livene deres tar helt ulike retninger. Ruan drar på kostskole, Etty reiser for å utdannes til sangerinne, mens Darcy og Louise flytter til nye gårder sammen med f…
Ebok 149,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel en slektssaga fra Australia
Forfattere Merice Briffa (forfatter), Signe Prøis (oversetter)
Forlag Vega forlag
Utgitt 27 mars 2014
Lengde 382 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788282113557
En ny vår er oppfølgeren til slektssagaen om familiene Collins og Tremayne, som vi først møtte i bøkene Urolige tider, Mine drømmers land og Elvens datter. I denne romanen skildres livet til de fire ungdommene Etty, Ruan, Darcy og Louisa, som alle vokser opp på den australske sauefarmen Langsdale. Men forskjell i sosial status gjør at livene deres tar helt ulike retninger. Ruan drar på kostskole, Etty reiser for å utdannes til sangerinne, mens Darcy og Louise flytter til nye gårder sammen med familiene sine. Slik skilles deres veier, men båndene mellom dem brytes ikke så lett, og store valg må tas, både i kjærlighet og karriere. En ny vår gir en levende beskrivelse av det australske samfunnet på slutten av 1800-tallet, med utfordringene de engelske koloniene hadde i begynnelsen, både forholdet mellom urbefolkningen og immigrantene, og i opprettholdelsen av den konservative engelske kulturen.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En ny vår

Denne boken hører til en serie, det begynte ikke så verst, men dessverre så fenget innholdet mindre og mindre, og bar preg av av at man skriver bare for å fylle opp. Nei til denne og resten av serien.