Engel i hvit frakk ; Ikke som andre dager (eb
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Tina Beckett (forfatter), Beckett, Tina / Roberts, Alison (forfatter), Alison Roberts (forfatter)

Engel i hvit frakk ; Ikke som andre dager (Håpets hospital #4) ebok

99,-
(0)
Engel i hvit frakk Håpets hospital (4) Theo Hawkwood har ikke kunnet nyte en eneste jul siden han mistet kona si. Da datteren Ivy i tillegg blir syk, får han enda mindre å feire. Alt håp hvilker nå på den dyktige barnelegen Madison Archer. Mens Madison jobber på spreng for å finne et botemiddel, prøver Theo å fornekte den sterke tiltrekningen han føler. Det går ikke lang tid før han lurer på om Madison er mirakelet som ikke bare datteren, men også han har ventet på? Ikke som andre dag…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Tina Beckett (forfatter), Beckett, Tina / Roberts, Alison (forfatter), Alison Roberts (forfatter), S. Jakobsen (oversetter), Mariann Sævold (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150763515
Engel i hvit frakk Håpets hospital (4) Theo Hawkwood har ikke kunnet nyte en eneste jul siden han mistet kona si. Da datteren Ivy i tillegg blir syk, får han enda mindre å feire. Alt håp hvilker nå på den dyktige barnelegen Madison Archer. Mens Madison jobber på spreng for å finne et botemiddel, prøver Theo å fornekte den sterke tiltrekningen han føler. Det går ikke lang tid før han lurer på om Madison er mirakelet som ikke bare datteren, men også han har ventet på? Ikke som andre dager Julen er et sårt tema for Gemma. Selve julekvelden får henne alltid til å tenke på Andy. Det var den dagen hun ble forelsket i den kjekke barnelegen, og det var den dagen den ufattelige katastrofen skjedde og hjertet hennes ble knust. Men nå trenger Gemmas lille niese hjelp, og den eneste hun stoler på, er Andy. Hva kommer til å skje denne julen - flere tragedier, eller små mirakler?