Farlig enke (ebok) av Lene B. Kanden
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lene B. Kanden (forfatter)

Farlig enke ebok

105,-
(1)
Endelig nådde hun porten, åpnet den og gikk opp. På trappen satt det en uniformert mann. Hun la merke til de manglende knappene på det høyre ermet. Maryam trakk pusten dypt. Skulle dette aldri ta slutt? Nabolaget var fullt av barneskrik. Skolen var slutt for dagen. Mannen reiste seg og fulgte henne inn. Skrekken sto i ryggen på henne. Hun hadde ikke lov til å være alene med en mann, spesielt ikke så privat som dette. Maryam stoppet i døren, klarte nesten ikke å gå videre. Kjøkkenet var gjennom…
Ebok 105,-
Forfattere Lene B. Kanden (forfatter)
Forlag Deveny
Utgitt 20 mars 2018
Lengde 377 sider
Sjangrer Krim, Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788269122312

Andre har også kjøpt

Endelig nådde hun porten, åpnet den og gikk opp. På trappen satt det en uniformert mann. Hun la merke til de manglende knappene på det høyre ermet. Maryam trakk pusten dypt. Skulle dette aldri ta slutt? Nabolaget var fullt av barneskrik. Skolen var slutt for dagen. Mannen reiste seg og fulgte henne inn. Skrekken sto i ryggen på henne. Hun hadde ikke lov til å være alene med en mann, spesielt ikke så privat som dette. Maryam stoppet i døren, klarte nesten ikke å gå videre. Kjøkkenet var gjennomsøkt! De siste eiendelene lå strødd utover gulvet. Hun stønnet og gikk ned i jordkjelleren, hentet litt maisbrød og spiste et par biter. Alle de andre matboksene var tomme. Det visste hun! Huset var uten strøm. Han sto med den ene støvelen på en krakk og ventet på henne da hun sjanglet opp den smale stigen.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Farlig enke

Spennende fortelling som tar oss helt til Dagestan og starten på Maryams historie og hennes første ekteskap. Denne historien gir innblikk i dagliglivet på landsbygda i Dagestan før krigen og opprøret. Flukt videre til Russland før hun ender opp som asylsøker i Norge. Det stopper ikke der. Dramaet flytter seg opp i den norske fjellheimen. Journalisten i MorgenAften prøver å finne ut av hva som har skjedd med Maryam og de to barna hennes. Historien er gripende og man lurer på hvordan dette vil ende. Det er bare å lese boka.