Figursamling 2-2016 (ebok) av Nan Karlsson, T
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Nan Karlsson (forfatter), Trond Haug (forfatter), SINTEF byggforsk (forfatter)

Figursamling 2-2016 ebok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
(0)
Denne boka er en figursamling basert på Byggebransjens våtromsnorm (BVN). BVN er en frivillig bransjenorm som stiller krav til alle trinn og alle involverte i bygging av våtrom. Figursamlingen er ingen erstatning for BVN, men et supplement. Boka inneholder ca. 350 illustrasjoner, tabeller og referanser fra BVN samlet på ett sted, i et hendig format. Byggebransjens våtromsnorm Figursamling er ment som et praktisk hjelpemiddel ute i felten for alle som bruker BVN i arbeidet med våtrom. Med denn…
218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
Undertittel byggebransjens våtromsnorm
Forfattere Nan Karlsson (redaktør), Nan Karlsson (forfatter), Trond Haug (redaktør), Trond Haug (forfatter), SINTEF byggforsk (forfatter), SINTEF Byggforsk Tegnekontoret (illustratør)
Utgitt 3 februar 2017
Sjangrer Naturvitenskap og teknikk, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788253615301
Denne boka er en figursamling basert på Byggebransjens våtromsnorm (BVN). BVN er en frivillig bransjenorm som stiller krav til alle trinn og alle involverte i bygging av våtrom. Figursamlingen er ingen erstatning for BVN, men et supplement. Boka inneholder ca. 350 illustrasjoner, tabeller og referanser fra BVN samlet på ett sted, i et hendig format. Byggebransjens våtromsnorm Figursamling er ment som et praktisk hjelpemiddel ute i felten for alle som bruker BVN i arbeidet med våtrom. Med denne boka på byggeplass og befaring har man alltid forslag til konkrete våtromsløsninger for hånden.