Byggebransjens våtromsnorm (ebok) av Fagrådet
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Fagrådet for våtrom (forfatter), SINTEF Byggforsk (forfatter)

Byggebransjens våtromsnorm ebok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
(0)
Denne boka er en figursamling basert på Byggebransjens våtromsnorm (BVN). BVN er en frivillig bransjenorm som stiller krav til alle trinn og alle involverte i bygging av våtrom. Figursamlingen er ingen erstatning for BVN, men et supplement. Boka inneholder ca. 350 illustrasjoner, tabeller og referanser fra BVN, i et hendig format. Byggebransjens våtromsnorm Figursamling er et praktisk hjelpemiddel ute i felten for alle som arbeider med våtrom. Med denne boka på byggeplass og befaring har man a…
218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
Undertittel figursamling 2017
Forfattere Nan Karlsson (redaktør), Fagrådet for våtrom (forfatter), Trond Haug (redaktør), SINTEF Byggforsk (forfatter), Anders Kirkhus (redaktør)
Utgitt 7 februar 2018
Sjangrer Naturvitenskap og teknikk, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788253615653
Denne boka er en figursamling basert på Byggebransjens våtromsnorm (BVN). BVN er en frivillig bransjenorm som stiller krav til alle trinn og alle involverte i bygging av våtrom. Figursamlingen er ingen erstatning for BVN, men et supplement. Boka inneholder ca. 350 illustrasjoner, tabeller og referanser fra BVN, i et hendig format. Byggebransjens våtromsnorm Figursamling er et praktisk hjelpemiddel ute i felten for alle som arbeider med våtrom. Med denne boka på byggeplass og befaring har man alltid forslag til konkrete våtromsløsninger for hånden.