Gi ut din egen e-bok (ebok) av Kristin Over-R
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Kristin Over-Rein (forfatter)

Gi ut din egen e-bok ebok

129,-
Alt du trenger å vite om å gi ut profesjonelle bøker for det norske e-bokmarkedet. Boka tar for seg alle sider av utgivelsesprosessen - fra tilrettelegging og kvalitetssikring av manus til markedsføring og salg. Trinn-for-trinn oppskrifter viser hvordan du får boka di ut på norske og internasjonale nettbokhandler, i tillegg til bibliotek. Du kan utgi din egen bok i de samme nettbutikkene som de store norske forlagene bruker. Verktøyene du trenger er gratis. 162 sider. For…
129,-
Forfattere Kristin Over-Rein (forfatter)
Forlag Arkania
Utgitt 30 mars 2016
Lengde 160 sider
Sjangrer Media og kommunikasjon, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788299689359
Alt du trenger å vite om å gi ut profesjonelle bøker for det norske e-bokmarkedet. Boka tar for seg alle sider av utgivelsesprosessen - fra tilrettelegging og kvalitetssikring av manus til markedsføring og salg. Trinn-for-trinn oppskrifter viser hvordan du får boka di ut på norske og internasjonale nettbokhandler, i tillegg til bibliotek. Du kan utgi din egen bok i de samme nettbutikkene som de store norske forlagene bruker. Verktøyene du trenger er gratis. 162 sider. Forord av Elin Ørjasæter. Innhold: Når forfatteren blir forlegger og leseren anmelder En rundtur i e-bøkenes verden Det norske e-bokmarkedet Bokutgivelse - eget eller andres forlag? Indieforfatterne kommer! Eksempler til inspirasjon Jo, du trenger en redaktør Klargjøre bilder Klargjøre manus Konvertering til e-bok Hva e-boka (ikke) kan inneholde Metadata Kopibeskyttelse E-bokformater E-bokproduksjon Registrere forlag og ISBN Det avgjørende førsteinntrykket Prisfastsetting Markedsføring Blogg og sosiale medier Video Høydepunktet: Lanseringen Salgskanaler De største norske nettbokhandlene (Bokbasen) Kindle Store (Amazon) iBooks Store (Apple) Google Play Books Strømmetjenester Direktesalg fra eget nettsted Bibliotek
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Tusen takk !

...etter å ha skrevet og skrevet , fant jeg boken din og måtte litt skuffet sitte ett par dager til å rette opp 'feil' , men nå i validator: Results: Congratulations! No problems were found in ABC-om-Melkesyregjaering - Hege Nitteberg.epub. Så tusen takk for en utrolig bra forklart bok som gjorde livet lettere for en 'ikke teknisk person' , skal brukes og leses igjen snart og anbefales på det varmeste til alle som planlegger å gi ut bok, selv små e-bøker som min, som nå forhåpentligvis blir godjent av ebok.no Hvis du skulle gjordt noe bedre for mitt tilfelle så er det litt om bilder, de ble borte i html filen, men inspirert og motivert gikk det til slutt greit. MVH Hege

Et inspirerende oppslagsverk!

Denne boken forteller det meste man trenger å vite for å prøve selvpublisering. Den er informativ og lettlest, og alle linkene gjør det enkelt underveis å sjekke ut det som omtales. Rett og slett et inspirerende oppslagsverk!

Fin innføring

"Gi ut din egen e-bok" er en innførings- og veiledningsbok for skribenter som ønsker å utgi sine tekster direkte som e-bøker uten å gå veien om et etablert forlag. Forfatteren ha gjort et stor forarbeid og på en grei (om enn noe optimistisk) måte presenterer og forklarer hun de fleste sidene av e-bokpublisering for nybegynnere. Boka har en rekke trinn-for-trinn-forklaringer på hvordan å gå frem, for eksempel hvordan man skal få et Word-dokument konvertert til et valid EPUB-dokument. Uten å ha prøvd oppskriftene er det for tidlig å si om disse forklaringene er tilstrekkelige, men min erfaring er at det er ganske vanskelig å få til valide EPUB-dokumenter uten å måtte streve ganske mye med mer eller mindre forståelige feilmeldinger. Kanskje bør forfatteren følge opp med et nettsted og et diskusjonsforums der indieforfattere og andre kan hjelpe hverandre? I gjennomlesingen av boken lurte jeg på beskrivelsen av den amerikanske skattejungelen og forklaringen på anskaffelsen TIN og EIN-nummer. Selv får jeg utbetalinger fra Amazon og Smashwords etter å ha fått et ITIN-nummer fra IRS og sendt inn et såkalt W-8BEN skjema til henholdsvis Amazon og Smashwords. Poenget med å nevne disse tingene er at jeg nok tror forfatteren kan vente ganske mange spørsmål fra skribenter som vil følge hennes oppskrifter. Dette betyr ikke at dette ikke er en nyttig og viktig innføringsbok på et publiseringsfelt som internasjonalt har hatt et voldsomt oppsving.

Svært nyttig

Jeg har selv utgitt flere ebøker, og skulle ønske at jeg hadde hatt boka til Kristin Ove-Rein før jeg startet prosjektene mine. I prosessen med ny bok (forventet utgivelse september/oktober), vil jeg ta med meg mange av rådene som forfatteren kommer med, alt i fra formatering, redaksjonell bistand og ikke minst markedsføring og distribusjon. Her var det mye jeg ikke var klar over!

Gi ut din egen e-bok

Fantastisk, Kristin, gratulerer!

Anbefales!

Denne boka er et must for alle som planlegger, er midt i prosessen, eller har gitt ut e-bøker selv. Alle ledd i prosessen er utførlig dekket; fra hvordan formatere en e-bok og hvilke distribusjonsmuligheter man har, til markedsføring, inntjeningsmuligheter og prissetting. Alt skrevet på et lettfattelig og godt språk. Det virkelige unike med boka er at den er skrevet med tanke på norske indieforfattere som enten vil gi ut e-bøker her til lands, eller erobre utenlandske markeder. Sånn sett kommer alle utenlandske bøker om det samme emnet til kort; de er ikke i nærheten av å være så matnyttige for norske indieforfattere, da flere tips i denne boken går konkret på norske forhold. Anbefales på det varmeste!

Gi ut egen e-bok

Kjempe flott dame som skriver og forklarer seg utrolig bra😊 her har du selve oppskriften på alt du trenger å vite. Les boka og gi den fem stjerner 😆 hilsen therese hansen

Grundig innføring

Omfattende og samtidig lettlest guide. Alle som er lystne på å gi ut e-bøker, vil spare vanvittig mye tid på å starte her.

Meget bra og nyttig

Anbefales

Gi ut din egen ebok

Enestående og modig gjort av forfatteren som kan alt om dette. æDette blir som en liten bibel for meg når jeg skal gå igang å gjøre mine andre bøker om til ebøker. Jeg tror på eboka, heldigvis unngår forfatteren det hun kaller den evinnelige debatten ebok kontra papir. Her er det rett på sak. Anbefales på det varmeste.

Hvordan gi ut din egen e-bok

E-boken har mange gode tips om hvordan en kan gjøre gode forberedelser i forbindelse med en e-bok. Den er full av små tips, og ting en nok ikke hadde tenkt på selv, eller har vært grundig nok på. Det er også hentet inn info og erfaringer fra andre forfattere som selv har publisert e-bøker. Ser du etter en god håndbok i hvordan du skal gi ut din egen e-bok, er dette den du trenger. Det er en håndbok, oppslagsbok i hvordan en selv kan gi ut sin egen e-bok. E-boken er full av interessante linker, i hvert kapittel.