Grafisk produksjon (ebok) av Mai Gythfeldt, I
Legg til i ønskeliste
Mai Gythfeldt (forfatter), Ida Nygaard (forfatter), Anne Holøien (forfatter), Stein Holmboe Erichsen (forfatter)

Grafisk produksjon (Medier og kommunikasjon) ebok

182,- Veil. pris: 208,-Spar: 26,-
(0)
Denne e-boka gir en innføring for nybegynnere i det kreative produksjonsarbeidet knyttet til grafisk produksjon. Den dekker hele prosessen fra idé, planlegging, design, samt det praktiske arbeidet med å plassere tekst og bilder, klargjøre bilder til trykk og tegne vektorgrafikk. Boka egner seg for deg som allerede arbeider innenfor mediegrafikerfaget eller grafisk design eller deg som gjerne vil lære grafisk produksjon. De fem hovedkapitlene i boka er veldig praktiske, av typen " "sånn-gjør-…
Ebok 182,-
Undertittel håndverket fra idé til publisering
Forfattere Mai Gythfeldt (forfatter), Ida Nygaard (forfatter), Anne Holøien (forfatter), Stein Holmboe Erichsen (forfatter)
Forlag GAN Aschehoug
Utgitt 24 januar 2014
Sjangrer
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788249217090
Denne e-boka gir en innføring for nybegynnere i det kreative produksjonsarbeidet knyttet til grafisk produksjon. Den dekker hele prosessen fra idé, planlegging, design, samt det praktiske arbeidet med å plassere tekst og bilder, klargjøre bilder til trykk og tegne vektorgrafikk. Boka egner seg for deg som allerede arbeider innenfor mediegrafikerfaget eller grafisk design eller deg som gjerne vil lære grafisk produksjon. De fem hovedkapitlene i boka er veldig praktiske, av typen " "sånn-gjør-du-det" ". Filmer og oppgaver støtter deg i læringen. Du kan lære deg programvare helt fra grunnen av, først og fremst InDesign, men også Bridge, Photoshop og Illustrator. Det er hele tiden den faglige kvaliteten som er utgangspunktet for innføringen. Det er et fag som skal læres.