Gullburet (ebok) av Camilla Läckberg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Camilla Läckberg (forfatter)

Gullburet ebok

210,- Veil. pris: 239,-Spar: 29,-
(1)
Gullburet er en ny spenningsroman av Camilla Läckberg På overflaten kan det se ut som om Faye har alt. En perfekt mann, en elsket datter og en luksuriøs leilighet i den fineste delen av Stockholm. Men mørke minner fra oppveksten i Fjällbacka jager henne, og hun føler seg stadig mer som fange i et gullbur. En gang var hun en sterk kvinne med ambisjoner, men for Jacks skyld har hun gitt opp alt. Da han sviker henne, blir hele Fayes verden rasert. Plutselig har hun ingenting i det hele tatt. Før…
210,- Veil. pris: 239,-Spar: 29,-
253,- Veil. pris: 289,-Spar: 36,-
Forfattere Camilla Läckberg (forfatter), Kari Bolstad (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 20 mars 2019
Lengde 371 sider
Sjangrer Thrillere, Oversatt skjønnlitteratur , Krim, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205521155
Gullburet er en ny spenningsroman av Camilla Läckberg På overflaten kan det se ut som om Faye har alt. En perfekt mann, en elsket datter og en luksuriøs leilighet i den fineste delen av Stockholm. Men mørke minner fra oppveksten i Fjällbacka jager henne, og hun føler seg stadig mer som fange i et gullbur. En gang var hun en sterk kvinne med ambisjoner, men for Jacks skyld har hun gitt opp alt. Da han sviker henne, blir hele Fayes verden rasert. Plutselig har hun ingenting i det hele tatt. Først er hun rådvill, men så bestemmer hun seg for å ta igjen og begynner å planlegge en grusom hevn. Gullburet er en gripende spenningsroman om en kvinne som blir bedratt og utnyttet, men tar kontroll over sin egen skjebne. En dramatisk beretning om svik, oppreisning og hevn.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

I perioder en spennende og god bok

Synes denne er betydelig svakere skrevet enn de andre bøkene fra Lackberg. I perioder bygger den fint opp og skaper spenning og forventning, men det ødelegges av noe rotete oppsett i fortellingen. Er enkelt å følge , men overgangene kunne vært smidigere. Blir litt for voldsomt og lite troverdig. En helt grei bok, men skuffende for meg ift de andre bøkene hun har skrevet.