Håndkirurgi (ebok) av Leiv M. Hove, Vilhjalmu
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Leiv M. Hove (forfatter), Vilhjalmur R. Finsen (forfatter), Torstein Husby (forfatter), Hebe Désirée Kvernmo (forfatter)

Håndkirurgi ebok

579,-
(0)
I Norge behandler helsevesenet et stort antall håndskader hvert år, både i spesialisthelsetjenesten og ved landets legevakter og legesentre. I tillegg kommer håndkirurgiske lidelser som behandles både konservativt og operativt. Denne nye utgaven av Håndkirurgi omtaler alle typer håndskader og håndlidelser. Boken har samlet erfaring fra alle de store lærestedene i håndkirurgi i Norge og også fra internasjonale sentre. Bokens bidragsytere har omfattende kompetanse innen håndkirurgi og bred kli…
Ebok 579,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Leiv M. Hove (forfatter), Vilhjalmur R. Finsen (forfatter), Torstein Husby (forfatter), Hebe Désirée Kvernmo (forfatter)
Utgitt 16 desember 2021
Lengde 413 sider
Sjangrer Helse- og sosialfag, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788245039443
I Norge behandler helsevesenet et stort antall håndskader hvert år, både i spesialisthelsetjenesten og ved landets legevakter og legesentre. I tillegg kommer håndkirurgiske lidelser som behandles både konservativt og operativt. Denne nye utgaven av Håndkirurgi omtaler alle typer håndskader og håndlidelser. Boken har samlet erfaring fra alle de store lærestedene i håndkirurgi i Norge og også fra internasjonale sentre. Bokens bidragsytere har omfattende kompetanse innen håndkirurgi og bred klinisk utdanning i ortopedisk kirurgi, plastikkirurgi, og/eller legevaktskirurgi. Håndkirurgi handler om undersøkelse, diagnostikk, behandling og rehabilitering for pasienter med skader eller sykdommer i hånden og underarmen. Boken er skrevet for leger under spesialisering i ortopedisk kirurgi og plastikkirurgi, men er også aktuell for legevaktsleger, yrkesmedisinere og andre leger i primærhelsetjenesten. I tillegg vil den være relevant for medisinstudenter og for fysio- og ergoterapeuter.