Helt sant! (ebok) av Michael Palin
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Michael Palin (forfatter)

Helt sant! ebok

49,-
(1)
Den en gang så uredde gravejournalisten Keith Mabbut er blitt en illusjonsløs 56-åring som lever av kjedelige bestillingsoppdrag. Så da han får tilbud om å skrive biografi en til den gåtefulle miljøaktivisten Hamish Melville, øyner han endelig muligheten for å gjøre noe meningsfylt. Han oppsøker Melville i India, og jo mer han finner ut om denne idealisten, jo mer imponert blir han. Men er egentlig Melville den han utgir seg for, eller er sannheten det vi velger at den skal være ... I denne hje…
Ebok 49,-
Undertittel roman
Forfattere Michael Palin (forfatter), Arve Torkelsen (oversetter)
Utgitt 15 april 2013
Lengde 329 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788282054256
Den en gang så uredde gravejournalisten Keith Mabbut er blitt en illusjonsløs 56-åring som lever av kjedelige bestillingsoppdrag. Så da han får tilbud om å skrive biografi en til den gåtefulle miljøaktivisten Hamish Melville, øyner han endelig muligheten for å gjøre noe meningsfylt. Han oppsøker Melville i India, og jo mer han finner ut om denne idealisten, jo mer imponert blir han. Men er egentlig Melville den han utgir seg for, eller er sannheten det vi velger at den skal være ... I denne hjertevarmende romanen bruker Michael Palin, kjent fra Monty Python, sin unike fortellerevne til å skape en historie om en vanlig manns uvanlige livsreise.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Underholdende og velskrevet!

Er du glad i å lese, kjøp gjerne denne og kos deg med den! Historie om en journalist/forfatters liv og om en bok han skal skrive om en miljøaktivist. Godt fortalt og utrolig bra slutt, jeg ble glad i denne boka.