Herr Kristoffs arv (ebok) av Chris Columbus,
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Chris Columbus (forfatter), Ned Vizzini (forfatter)

Herr Kristoffs arv ebok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
Samme dag som Cordelia (15), Brenda (13) og Eleanor Walker (10) flytter inn i huset til den gamle fantasy-forfatteren Denver Kristoff, begynner ting å gå galt. Skikkelig galt. Plutselig befinner søsknene - og hele Kristoff-huset - seg i en farlig verden av fantasi og svart magi. For å komme hjem igjen, må de finne en bok med uendelig makt. Og forhåpentligvis klarer de å redde foreldrene på veien. Filmskaperen CHRIS COLUMBUS skrev i utgangspunktet historien som filmmanus, men da det gikk op…
159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
Forfattere Chris Columbus (forfatter), Ned Vizzini (forfatter), Greg Call (illustratør), Halvor Kristiansen (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 6 februar 2014
Lengde 419 sider
Sjangrer 9-12 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202382568
Samme dag som Cordelia (15), Brenda (13) og Eleanor Walker (10) flytter inn i huset til den gamle fantasy-forfatteren Denver Kristoff, begynner ting å gå galt. Skikkelig galt. Plutselig befinner søsknene - og hele Kristoff-huset - seg i en farlig verden av fantasi og svart magi. For å komme hjem igjen, må de finne en bok med uendelig makt. Og forhåpentligvis klarer de å redde foreldrene på veien. Filmskaperen CHRIS COLUMBUS skrev i utgangspunktet historien som filmmanus, men da det gikk opp for ham hvor dyrt det ville bli å filme alle de viltre og nervepirrende innfallene, skjønte han at han måtte gjøre noe annet. Så slo han seg sammen med ungdomsbokforfatteren NED VIZZINI, og resultatet er blitt en bok like actionfylt som en hvilken som helst Chris Columbus-film!