Ild (ebok) av Mats Strandberg, Sara Bergmark
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
99,-
(1)
Den har tatt lesere over hele verden med storm. Den er fantastisk. Og den er svensk! Oppfølgeren til boksensasjonen Sirkelen er her. De utvalgte skal begynne i andre klasse på videregående. Hele sommerferien har de holdt pusten og ventet på demonens neste trekk. Men trusselen kommer fra et sted de ikke kunne ha forutsett. Det er tydelig at noe er veldig, veldig galt i Engelsfors. Fortiden veves sammen med nåtiden.. De levende møter de døde. De utvalgte knyttes stadig nærmere hverandre og blir …
99,-
149,-
Forfattere Mats Strandberg (forfatter), Sara Bergmark Elfgren (forfatter), Sara B. Elfgren (forfatter), Gry Brenna (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 1 oktober 2013
Lengde 636 sider
Sjangrer Ungdomsbøker
Serie Engelsfors-trilogien
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205461963
Den har tatt lesere over hele verden med storm. Den er fantastisk. Og den er svensk! Oppfølgeren til boksensasjonen Sirkelen er her. De utvalgte skal begynne i andre klasse på videregående. Hele sommerferien har de holdt pusten og ventet på demonens neste trekk. Men trusselen kommer fra et sted de ikke kunne ha forutsett. Det er tydelig at noe er veldig, veldig galt i Engelsfors. Fortiden veves sammen med nåtiden.. De levende møter de døde. De utvalgte knyttes stadig nærmere hverandre og blir nok en gang minnet på at magi verken kan lindre ulykkelig kjærlighet eller reparere knuste hjerter. Ild er den andre delen av Engelsfors-trilogien. Den første boken i trilogien, Sirkelen, utgis i 25 land, og ble en formidabel.suksess. blant både kritikere og lesere.