Immaterialrett i et nøtteskall (ebok) av Bent
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Bente Holmvang (forfatter), Jenny Sveen Hovda (forfatter), Kristine M. Madsen (forfatter), Rune Nordengen (forfatter), Harald Sommerstad (forfatter)

Immaterialrett i et nøtteskall (Nøtteskallserien) ebok

179,-
(0)
Immaterialrett i et nøtteskall gir en elementær oversikt over de rettsfelter som inngår i den såkalte immaterialretten. Immaterialrett er en samlebetegnelse på opphavsrett, retten til varemerker og andre kjennetegn, patentrett og designrett. I tillegg behandles markedsrettens knowhow- og produktetterligningsregler.Formålet med boken er å gi studenter og andre en forståelig innføring i et komplekst rettsområde.Boken er særlig nyttig for de som arbeider innenfor kulturfeltet, industri- og ha…
179,-
Forfattere Bente Holmvang (forfatter), Jenny Sveen Hovda (forfatter), Kristine M. Madsen (forfatter), Rune Nordengen (forfatter), Harald Sommerstad (forfatter)
Utgitt 3 februar 2014
Lengde 237 sider
Sjangrer Jus, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205459960
Immaterialrett i et nøtteskall gir en elementær oversikt over de rettsfelter som inngår i den såkalte immaterialretten. Immaterialrett er en samlebetegnelse på opphavsrett, retten til varemerker og andre kjennetegn, patentrett og designrett. I tillegg behandles markedsrettens knowhow- og produktetterligningsregler.Formålet med boken er å gi studenter og andre en forståelig innføring i et komplekst rettsområde.Boken er særlig nyttig for de som arbeider innenfor kulturfeltet, industri- og handel eller tjenesteytende næring, og som trenger kunnskap om hvordan man kan beskytte resultater av skapende innsats.