Juliet, naked (ebok) av Nick Hornby
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Nick Hornby (forfatter)

Juliet, naked (Aschehoug ebok) ebok

159,-
(1)
Annie har investert femten år i trygge, men lett tvangsnevrotiske Duncan. Nå er tiden inne for å gå videre i livet. Men Annie bor i en uendelig kjedelig, liten by på Englands grå østkyst, og er det da mulig å finne den store, altoppslukende kjærligheten? Eller skal hun kanskje følge hjertet og satse på Tucker, en tilbaketrukket amerikansk rockestjerne som stadig sender henne e-poster og gir henne gode råd? Men det er noen hindringer i veien mellom Annie og muligheten for å finne lykken. Det er …
159,-
149,-
Forfattere Nick Hornby (forfatter), Kyrre Haugen Bakke (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 6 juni 2011
Lengde 298 sider
Sjangrer Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203216985
Annie har investert femten år i trygge, men lett tvangsnevrotiske Duncan. Nå er tiden inne for å gå videre i livet. Men Annie bor i en uendelig kjedelig, liten by på Englands grå østkyst, og er det da mulig å finne den store, altoppslukende kjærligheten? Eller skal hun kanskje følge hjertet og satse på Tucker, en tilbaketrukket amerikansk rockestjerne som stadig sender henne e-poster og gir henne gode råd? Men det er noen hindringer i veien mellom Annie og muligheten for å finne lykken. Det er Malcolm, verdens mest dømmende terapeut, og Barnsey, landsdelens mest utagerende danser. Og det dreier seg om hva menn og kvinner vil og ikke vil for å oppnå kjærligheten. Og så er det selvfølgelig Tucker.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Musikk og familieliv. En varm og vittig fortelling om en musikers liv.

Kjærlighetshistorie Bokens egentlige hovedperson er den barnløse Annie. Som passivt har godtatt alt som hennes samboer har gjort og sagt. Hele livet deres har vært styrt av Duncans besettelse til en musiker. Boken er fornøyelig lesing, den vandrer enkelt mellom personene. Historien er enkel og grei, til tider litt tragikomisk. Det er ikke den store romanen, men en fornøyelig historie om musikklidenskap. Med en finurlig vri mot slutten, som ender med et lite smil om munnen.