Kallet (ebok) av James Frey, Nils Johnson-She
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
James Frey (forfatter), Nils Johnson-Shelton (forfatter)

Kallet (Endgame #1) ebok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
Tolv står klare til å spille Endgame. De er ungdommer og de er representanter for tolv stammer eller eldgamle kulturer. Disse stammene ble valgt ut for flere millennier siden til å representere hele menneskeheten i et globalt spill for å avgjøre intet mindre enn verdens skjebne. Gjennom hele historien har Endgame alltid vært en mulighet, aldri virkelighet - før nå. Innkallingen til spillet skjer ved at tolv meteoritter treffer jorden omtrent samtidig nær hjemmene til de tolv. Hver meteoritt …
159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
Forfattere James Frey (forfatter), Nils Johnson-Shelton (forfatter), Nils Johnson-Shelton (medforfatter), Tore Aurstad (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 6 oktober 2014
Lengde 469 sider
Sjangrer Ungdomsbøker
Serie Endgame
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202449155
Tolv står klare til å spille Endgame. De er ungdommer og de er representanter for tolv stammer eller eldgamle kulturer. Disse stammene ble valgt ut for flere millennier siden til å representere hele menneskeheten i et globalt spill for å avgjøre intet mindre enn verdens skjebne. Gjennom hele historien har Endgame alltid vært en mulighet, aldri virkelighet - før nå. Innkallingen til spillet skjer ved at tolv meteoritter treffer jorden omtrent samtidig nær hjemmene til de tolv. Hver meteoritt inneholder en kodet beskjed til spilleren. De blir innkalt til å møte et sted oppe i fjellene i Kina. Alle tolv kommer. De blir fortalt av et mystisk vesen at Endgame har begynt. De skal kjempe om å finne tre nøkler i en bestemt rekkefølge. Vinneren er den som finner alle tre. Det spilleren vinner er retten til å overleve for hele hans eller hennes stamme når jorda blir utsatt for en katastrofe uten sidestykke. Reglene i Endgame er enkle: Det finnes ingen regler. Herfra starter en heksejakt verden over. Noen vil drepe. Noen vil forelske seg. Noen vil lede og noen vil følge. Alle vil spille. Det som skjer, det skjer.