Kantate (ebok) av Kristín Marja Baldursdòttir
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Kantate ebok

149,-
(0)
Mesterlig komponert familiesaga fra forfatteren av Karitas-bøkene. På metroen i Paris oppdager en fotograf et vakkert islandsk par, og trykker på utløseren. Bildet skal komme til å avgjøre skjebner - ikke der og da, men et annet sted og senere. Hos hotelleieren Gylfi på Island er alt tilsynelatende stille. Men plantene som kona Nanna steller, vokser ukontrollert, og Nanna har mistet oversikten. Gylfis onkel Finnur har en liknende følelse når det gjelder hotellets regnskaper det er noe som …
149,-
Forfattere Kristín Marja Baldursdòttir (forfatter), Kristín Marja Baldursdòttir (forfatter), Tone Myklebost (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 25 september 2014
Lengde 268 sider
Sjangrer Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205445864
Mesterlig komponert familiesaga fra forfatteren av Karitas-bøkene. På metroen i Paris oppdager en fotograf et vakkert islandsk par, og trykker på utløseren. Bildet skal komme til å avgjøre skjebner - ikke der og da, men et annet sted og senere. Hos hotelleieren Gylfi på Island er alt tilsynelatende stille. Men plantene som kona Nanna steller, vokser ukontrollert, og Nanna har mistet oversikten. Gylfis onkel Finnur har en liknende følelse når det gjelder hotellets regnskaper det er noe som ikke stemmer. Da Gylfi lar den stillfarne utenlandske fotografen flytte inn i kjellerleiligheten hjemme hos ham og Nanna, oppstår det en knute på en ellers ulastelig tråd. En katastrofe er i anmarsj. Kristín Marja Baldursdóttir har lenge vært blant Islands fremste forfattere, og med sine to romaner om kunstneren Karitas har hun også fått et stort publikum her i Norge. Kantate er en mektig og flerstemt familiehistorie lagt til nåtidens Island, der tråder spinnes, nøstes, flettes og rakner.