Kongeriket (ebok) av Clive Cussler, Grant Bla
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Clive Cussler (forfatter), Grant Blackwood (forfatter)

Kongeriket (Et Fargo-eventyr #3) ebok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(5)
Oljebaronen Charlie King fra Texas kontakter Sam og Remi Fargo og ber om hjelp til å finne en etterforsker som har forsvunnet under jakten på Kings far i Det fjerne østen. Etterforskeren er en god venn av Fargo-paret, og til tross for den uvanlige forespørselen tar Sam og Remi oppdraget. De legger ut på en reise som tar dem til Tibet, Bulgaria, India og Kina. De dumper borti det illegale fossilmarkedet, det gamle nepalske kongeriket Mustang - og et usedvanlig skjelett som kan snu om på hele h…
Ebok 159,- Lydbok 245,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Clive Cussler (forfatter), Sigrunn Stokke Johnsen (oversetter), Grant Blackwood (medforfatter), Grant Blackwood (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 18 mars 2015
Lengde 348 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202483814
Oljebaronen Charlie King fra Texas kontakter Sam og Remi Fargo og ber om hjelp til å finne en etterforsker som har forsvunnet under jakten på Kings far i Det fjerne østen. Etterforskeren er en god venn av Fargo-paret, og til tross for den uvanlige forespørselen tar Sam og Remi oppdraget. De legger ut på en reise som tar dem til Tibet, Bulgaria, India og Kina. De dumper borti det illegale fossilmarkedet, det gamle nepalske kongeriket Mustang - og et usedvanlig skjelett som kan snu om på hele historien om menneskets evolusjon. Hakk i hæl har de et par uvennlige sjeler med våpen og trang til å skyte.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering