Krøniken om Ylva Alm 1 - Amuletten (ebok) av
Legg til i ønskeliste
Ida S. Skjelbakken (forfatter)

Krøniken om Ylva Alm 1 - Amuletten (Krøniken om Ylva Alm #1) ebok

Gratis
(1)
Året er 1715, og sytten år gamle Ylva Alm lever en beskyttet tilværelse på storgården Bjergvin i Telemark. Hun møter den hemmelighetsfulle Aksel Tveter og kjenner en umiddelbar tiltrekning mot ham. Lite aner hun at også hendelser i fortiden binder dem sammen ... - Å, Gud! utbrøt Beate Løberg og slo hånden for munnen da Ylva sto foran henne. Ylva senket forvirret blikket, og moren misforsto, grep henne hardt i armen og hvisket: - Har jeg ikke sagt at du ikke må stirre slik, Ylva? Du skremmer…
Gratis
Forfattere Ida S. Skjelbakken (forfatter)
Forlag Bladkompaniet
Lengde 256 sider
Sjangrer
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788251663847
Året er 1715, og sytten år gamle Ylva Alm lever en beskyttet tilværelse på storgården Bjergvin i Telemark. Hun møter den hemmelighetsfulle Aksel Tveter og kjenner en umiddelbar tiltrekning mot ham. Lite aner hun at også hendelser i fortiden binder dem sammen ... - Å, Gud! utbrøt Beate Løberg og slo hånden for munnen da Ylva sto foran henne. Ylva senket forvirret blikket, og moren misforsto, grep henne hardt i armen og hvisket: - Har jeg ikke sagt at du ikke må stirre slik, Ylva? Du skremmer folk. - Jeg beklager, sa Beate hurtig. - Det var min skyld. Du forstår, jeg trodde et øyeblikk at det var noen jeg ... dro kjensel på. Men jeg tok feil. Den unge, tiltrekkende Nikolas Winther kommer for å være musikklærer for Ylva og søsteren Silje, som faller for den unge mannen. Kvelden før han skal reise, gjør Silje noe uhørt: Hun sniker seg inn på kavalerrommet for å si farvel.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Veldig mye skrivefeil og få sider.

151 stående sider vist på mobiltelefon. Hadde det ikke vært så utrolig mange skrivefeil ville boka fått 5 stjerner. Skrivefeilene ødelegger for meg leseopplevelsen. Selve historien og skrivemåten kan minne om Isfolket av Margit Sandemo. Etter å ha lest siste side er jeg spent på å lese bok 2.