Kunsten å være lykkelig (ebok) av  Dalai Lama
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Dalai Lama (forfatter), Lama Dalai (forfatter), Dalai Lama (forfatter), Howard C. Cutler (forfatter)

Kunsten å være lykkelig ebok

149,-
(1)
Boken presenterer Dalai Lamas syn på hvordan man skal kunne leve et lykkeligere liv. Kunsten å være lykkelig - en håndbok i å leve er et samarbeid mellom Nobelprisvinner Dalai Lama og den amerikanske psykiateren Howard C. Cutler. Dalai Lamas budskap kan til å begynne med virke enkelt: ha medfølelse og empati med andre. Sorg og lidelse er en naturlig del av livet. Ytterligheter er ikke av det gode. Alle har rett til lykke. Men etter hvert som han går i dybden og setter de ulike temaene inn i en …
Ebok 149,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en håndbok i å leve
Forfattere Dalai Lama (forfatter), Lama Dalai (forfatter), Dalai Lama (forfatter), Howard C. Cutler (forfatter), Monica Carlsen (oversetter)
Forlag Arneberg
Utgitt 26 mai 2014
Lengde 332 sider
Sjangrer Helse, sex og samliv, Filosofi og religion, Helse, livsstil og fritid, Fagbøker, Religion
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788282201117
Boken presenterer Dalai Lamas syn på hvordan man skal kunne leve et lykkeligere liv. Kunsten å være lykkelig - en håndbok i å leve er et samarbeid mellom Nobelprisvinner Dalai Lama og den amerikanske psykiateren Howard C. Cutler. Dalai Lamas budskap kan til å begynne med virke enkelt: ha medfølelse og empati med andre. Sorg og lidelse er en naturlig del av livet. Ytterligheter er ikke av det gode. Alle har rett til lykke. Men etter hvert som han går i dybden og setter de ulike temaene inn i en sammenheng, ser vi at en helhetlig og vel underbygget filosofi tar form.