Livet som leder (ebok) av
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Rune Rønning (redaktør), William Brochs-Haukedal (redaktør), Lars Glasø (redaktør), Stig Berge Matthiesen (redaktør)

Livet som leder ebok

699,-
(0)
Denne boken bidrar til dypere innsikt i kunnskapen om ledelse i en norsk kontekst og gir et bilde av hvordan livet som leder arter seg. Boken går i dybden på temaer det ofte spekuleres om i mediene. Boken er basert på AFFs Lederundersøkelse fra 2011, som er betydelig utvidet i forhold til de to første lederundersøkelsene som ble foretatt i 1999 og 2002. Bokens kapitler setter resultatene av AFFs Lederundersøkelse 2011 inn i en bred teoretisk kontekst. Boken vil derfor være aktuell for ledere, …
699,-
Undertittel lederundersøkelsen 3.0
Forfattere Rune Rønning (redaktør), William Brochs-Haukedal (redaktør), Lars Glasø (redaktør), Stig Berge Matthiesen (redaktør)
Forlag Fagbokforl.
Utgitt 30 januar 2014
Sjangrer Økonomi og ledelse, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788245016093
Denne boken bidrar til dypere innsikt i kunnskapen om ledelse i en norsk kontekst og gir et bilde av hvordan livet som leder arter seg. Boken går i dybden på temaer det ofte spekuleres om i mediene. Boken er basert på AFFs Lederundersøkelse fra 2011, som er betydelig utvidet i forhold til de to første lederundersøkelsene som ble foretatt i 1999 og 2002. Bokens kapitler setter resultatene av AFFs Lederundersøkelse 2011 inn i en bred teoretisk kontekst. Boken vil derfor være aktuell for ledere, fagfolk og forskere innenfor ledelse og organisasjon. Studenter på bachelor- og masternivå innenfor fagfeltet vil også ha nytte av boken.