Mary, Mary (ebok) av James Patterson
Legg til i ønskeliste
James Patterson (forfatter)

Mary, Mary (Alex Cross #1) ebok

118,-
(1)
FBI-agent Alex Cross – psykolog og etterforsker – får en telefon fra FBIs direktør. En kjent skuespiller har blitt skutt utenfor hjemmet sitt i Beverly Hills. Kort tid etter får en journalist i Los Angeles Times en e-post fra morderen, hvor drapet beskrives i detalj … Snart forstår Alex at dette ikke er en enkelthendelse. Morderen, kjent som Mary Smith, har drept før – og hun planlegger å gjøre det igjen. Men hvem er Mary Smith? Er hun en gal fan eller en forsmådd skuespiller, eller er drape…
118,-
Forfattere James Patterson (forfatter)
Forlag Bladkompaniet
Sjangrer Krim, Krim
Serie Alex Cross
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788233403805
FBI-agent Alex Cross – psykolog og etterforsker – får en telefon fra FBIs direktør. En kjent skuespiller har blitt skutt utenfor hjemmet sitt i Beverly Hills. Kort tid etter får en journalist i Los Angeles Times en e-post fra morderen, hvor drapet beskrives i detalj … Snart forstår Alex at dette ikke er en enkelthendelse. Morderen, kjent som Mary Smith, har drept før – og hun planlegger å gjøre det igjen. Men hvem er Mary Smith? Er hun en gal fan eller en forsmådd skuespiller, eller er drapene en del av noe større og farligere? Panikken brer seg i Hollywood. Hvem blir Marys neste offer? Med Alex Cross i spissen må FBI og LAPD finne et mønster før Mary slår til igjen.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Dette er ikke bok nr. 1...

...det er bok nr. 11, i følge Wikipedia. Er masse forhistorie som man burde ha lest først, så ble litt forvirrende. Ødela litt for meg, så dropper den inntil videre. Men boken er sikkert bra i seg selv.