Merverdiavgift i et nøtteskall (ebok) av Ole
Legg til i ønskeliste
Ole Gjems-Onstad (forfatter), Cecilie Aasprong Dyrnes (forfatter), Anders Bernhard Mikelsen (forfatter), Anders B. Mikelsen (forfatter)

Merverdiavgift i et nøtteskall ebok

192,- Veil. pris: 219,-Spar: 27,-
(0)
Denne boken gir en grunnleggende innføring i merverdiavgiftsreglene. Den konsentrerte fremstillingen skal på få timer gi leseren en oversikt over de juridiske bestemmelser på dette økonomisk viktige fagområde. Merverdiavgift i et nøtteskall er en videreføring av Merverdiavgift - en innføring (8 utgave 2009) og benyttes ved en rekke undervisningsinstitusjoner. Den konsise og praktiske fremstillingsformen gjør boken like egnet for næringsdrivende som for andre som kommer i berøring med merve…
192,- Veil. pris: 219,-Spar: 27,-
Forfattere Ole Gjems-Onstad (forfatter), Cecilie Aasprong Dyrnes (forfatter), Anders Bernhard Mikelsen (forfatter), Anders B. Mikelsen (forfatter)
Utgitt 6 februar 2018
Lengde 158 sider
Sjangrer Økonomi og ledelse, Fagbøker
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205501867
Denne boken gir en grunnleggende innføring i merverdiavgiftsreglene. Den konsentrerte fremstillingen skal på få timer gi leseren en oversikt over de juridiske bestemmelser på dette økonomisk viktige fagområde. Merverdiavgift i et nøtteskall er en videreføring av Merverdiavgift - en innføring (8 utgave 2009) og benyttes ved en rekke undervisningsinstitusjoner. Den konsise og praktiske fremstillingsformen gjør boken like egnet for næringsdrivende som for andre som kommer i berøring med merverdiavgift. Merverdiavgift utgjør omtrent 20 % av statens inntekter. For de næringsdrivende representerer merverdiavgiften betydelige kontantstrømmer - og et risikoområde. For eksempel vil økt internasjonal handel, større restruktureringer og omorganiseringer samt digitalisering kunne medføre komplekse avgiftsmessige problemstillinger.