Mikael Persbrandt (ebok) av Mikael Persbrandt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Mikael Persbrandt (forfatter), Carl-Johan Vallgren (forfatter)

Mikael Persbrandt ebok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(0)
En rå og ærlig selvbiografi fra en av Sveriges mest omtalte skuespillere. Mikael Persbrandt er en av Sveriges mest berømte og omdiskuterte skuespillere. For første gang får vi et unikt innblikk i en lang og turbulent karriere, ført i pennen av den kritikerroste forfatteren Carl-Johan Vallgren. Mikael Persbrandt forteller rått og ærlig om livet som skuespiller og scenekunstner, oppveksten i en splittet familie, om karrieren, kvinnene og den sterke kjærligheten til de nærmeste rundt seg. Dette e…
262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Undertittel sånn jeg husker det
Forfattere Mikael Persbrandt (forfatter), Carl-Johan Vallgren (forfatter), Carl-Johan Vallgren (medforfatter), Inge Ulrik Gundersen (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 12 februar 2018
Sjangrer Memoarer, Biografier
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205513358
En rå og ærlig selvbiografi fra en av Sveriges mest omtalte skuespillere. Mikael Persbrandt er en av Sveriges mest berømte og omdiskuterte skuespillere. For første gang får vi et unikt innblikk i en lang og turbulent karriere, ført i pennen av den kritikerroste forfatteren Carl-Johan Vallgren. Mikael Persbrandt forteller rått og ærlig om livet som skuespiller og scenekunstner, oppveksten i en splittet familie, om karrieren, kvinnene og den sterke kjærligheten til de nærmeste rundt seg. Dette er en modig og hudløs fortelling om å leve med en intensitet og kompromissløshet i ett og alt, uvitende om en psykisk lidelse, og med en enorm kjærlighet til scenen. Dette handler også om utenforskap og den skammen som preger et kunstnersinn i jakten på perfeksjon og anerkjennelse.