Mindfulness (ebok) av Jon Kabat-Zinn, Mark Wi
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jon Kabat-Zinn (forfatter), Mark Williams (forfatter), John Teasdale (forfatter), Zindel Segal (forfatter)

Mindfulness ebok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(1)
Denne boken er resultatet av et samarbeidsprosjekt mellom fire av verdens ledende forskere og klinikere innen feltet mindfulness-meditasjon og kognitiv atferdsterapi. Med varme og innlevelse prensenterer forfatterne et nytt selvhjelpsprogram. De forklarer på en lettfattelig måte hvorfor grubling og annen tankevirksomhet ikke befrir oss fra negative tankemønstre. En av bokens forfatter, Jon Kabat-Zinn, er Ph.D. og professor emeritus i medisin. Han er grunnleggeren av Center for Mindfulness in …
175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
Undertittel en vei ut av depresjon og nedstemthet
Forfattere Jon Kabat-Zinn (forfatter), Mark Williams (forfatter), John Teasdale (forfatter), Zindel Segal (forfatter), Tone M. Anderssen (oversetter)
Utgitt 26 mai 2014
Lengde 279 sider
Sjangrer Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788282201124
Denne boken er resultatet av et samarbeidsprosjekt mellom fire av verdens ledende forskere og klinikere innen feltet mindfulness-meditasjon og kognitiv atferdsterapi. Med varme og innlevelse prensenterer forfatterne et nytt selvhjelpsprogram. De forklarer på en lettfattelig måte hvorfor grubling og annen tankevirksomhet ikke befrir oss fra negative tankemønstre. En av bokens forfatter, Jon Kabat-Zinn, er Ph.D. og professor emeritus i medisin. Han er grunnleggeren av Center for Mindfulness in Medicine, Health Care, and Society og dens verdenskjente Mindfulness-Based Stress Recuction (MBSR) Clinic. Han har skrevet en rekke bestselgende bøker om mindfulness.