Miss Marie (ebok) av Ellen Vahr
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Ellen Vahr (forfatter)

Miss Marie ebok

99,- Veil. pris: 159,-Spar: 60,-
(1)
Første verdenskrig raser i Europa og bakerfamilien Thoresen i Kristiania mangler mel. En dag kommer en invitasjon fra de to tantene i Amerika til eldstedatteren Thea. Hun kan hjelpe familien økonomisk om hun drar i tjeneste for den velstående Vanderbilt-familien i Amerika. Takker hun ja, må hun si farvel til kjæresten Hans, som snakker om forlovelse. Thea reiser over Atlanterhavet til et liv hun ikke har kunnet forestille seg. Som tjenestepike ved landstedet Idle Hour på Long Island blir de for…
99,- Veil. pris: 159,-Spar: 60,-
159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
Undertittel roman
Forfattere Ellen Vahr (forfatter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 9 september 2019
Lengde 383 sider
Sjangrer Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203364013
Første verdenskrig raser i Europa og bakerfamilien Thoresen i Kristiania mangler mel. En dag kommer en invitasjon fra de to tantene i Amerika til eldstedatteren Thea. Hun kan hjelpe familien økonomisk om hun drar i tjeneste for den velstående Vanderbilt-familien i Amerika. Takker hun ja, må hun si farvel til kjæresten Hans, som snakker om forlovelse. Thea reiser over Atlanterhavet til et liv hun ikke har kunnet forestille seg. Som tjenestepike ved landstedet Idle Hour på Long Island blir de forskjellene hun har sett hjemme små. Her i dette landet hvor det skulle være frihet for alle, er det forskjell på alt. Og Thea er en av de usynlige. Hun støtter seg til tantene, men de har en hemmelighet som Thea etter hvert må bære sammen med dem, om ikke alt skal rase. Når også Vanderbilt-familien trues av skandale, må Thea stille spørsmål ikke bare om hva hun mener er rett, men også om hvem hun selv er og hva frihet betyr for henne.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Glad det er en planlagt triologi!

Downton Abbey i USA, og gjennom øyene til norske Thea. Spennende tidsperiode, og jeg lar meg engasjere av karakterene. Lettlest og underholdende.