Når fasaden sprekker ; Kjærlighet ved verdens
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Carol Marinelli (forfatter), Marinelli, Carol / Clark, Lucy (forfatter), Lucy Clark (forfatter)

Når fasaden sprekker ; Kjærlighet ved verdens ende (Klinikken i Hollywood Hills #1) ebok

99,-
(0)
Når fasaden sprekker Klinikken i Hollywood Hills nr. 1 Freya Rothsberg er pr-ansvarlig for klinikken i Hollywood Hills. Utad virker hun svært kontrollert, men fasaden sprekker fullstendig da hun treffer den sexy Zack Carlton. De tilbringer en het natt sammen, og gjett om hun blir overrasket da det senere viser seg at Zack ikke bare er kirurg, men også klinikkens nye medarbeider. Kjærlighet ved verdens ende Doktor Abbey Bateman håpet fortvilet at den nye jobben skulle bli en ny start i li…
Ebok 99,-
Forfattere Carol Marinelli (forfatter), Marinelli, Carol / Clark, Lucy (forfatter), Lucy Clark (forfatter), Mona Berge (oversetter), Miriam C. Lane (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 316 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150742022
Når fasaden sprekker Klinikken i Hollywood Hills nr. 1 Freya Rothsberg er pr-ansvarlig for klinikken i Hollywood Hills. Utad virker hun svært kontrollert, men fasaden sprekker fullstendig da hun treffer den sexy Zack Carlton. De tilbringer en het natt sammen, og gjett om hun blir overrasket da det senere viser seg at Zack ikke bare er kirurg, men også klinikkens nye medarbeider. Kjærlighet ved verdens ende Doktor Abbey Bateman håpet fortvilet at den nye jobben skulle bli en ny start i livet. Det hun ikke hadde regnet med, var at hun måtte jobbe side om side med rivalen fra medisinstudiene, Joshua Ackles. Joshua er nå enslig far til herlige små tvillinger, og det tar ikke lang tid før Abbey faller pladask både for ham og barna. Den lille familien får henne til å kjenne en glede hun ikke trodde hun skulle få oppleve igjen. Det er bare en hake: Abbey vil ha dem i livet sitt for alltid, men er Joshua villig til å gi henne det løftet ...?