Natten du ga meg ; Når skjebnen slår til (ebo
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Maya Banks (forfatter), Banks, Maya / Laurence, Andrea (forfatter), Andrea Laurence (forfatter)

Natten du ga meg ; Når skjebnen slår til (Fortsettelse følger ... #4) ebok

79,-
(0)
Natten du ga meg Fortsettelse følger ... (4/4) Det kunne ikke ha skjedd på et dårligere tidspunkt! Pippa Laingley holder på å starte opp kaf&eacute - og cateringfirmaet sitt, og har ikke tid til distraksjoner. Men hun kan ikke motstå den flotte og spennende Cameron Hollingsworth. Da Pippa oppdager at hun er gravid etter en lidenskapelig kjærlighetsnatt, innser hun at hun må kjempe. Nå må hun hjelpe Cam med å rive ned murene han har bygget for å beskytte seg. Hun må kjempe for …
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Maya Banks (forfatter), Banks, Maya / Laurence, Andrea (forfatter), Andrea Laurence (forfatter), Ann Mari Thorhus (oversetter), Idun Kjellvik (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150734775

Andre har også kjøpt

Natten du ga meg Fortsettelse følger ... (4/4) Det kunne ikke ha skjedd på et dårligere tidspunkt! Pippa Laingley holder på å starte opp kafé - og cateringfirmaet sitt, og har ikke tid til distraksjoner. Men hun kan ikke motstå den flotte og spennende Cameron Hollingsworth. Da Pippa oppdager at hun er gravid etter en lidenskapelig kjærlighetsnatt, innser hun at hun må kjempe. Nå må hun hjelpe Cam med å rive ned murene han har bygget for å beskytte seg. Hun må kjempe for å få ham til å våge å gå videre etter tragedien han ble utsatt for mange år tidligere. Og hun må kjempe for sitt ufødte barn ... Når skjebnen slår til Vil du bytte plass? Adrienne aner ikke at det lille spørsmålet om bord i flyet snart kommer til å redde livet hennes. Og ikke bare det, det kommer til å gi henne et helt nytt liv. Intetanende våkner hun opp som Cynthia Dempsey, mediemogulen Will Taylors forlovede. Hun har åpenbart en fantastisk forlovede, et liv i luksus og en flott familie - men hun husker ikke noe av dette! Snart får hun vite at hun har oppført seg dårlig mot sin blivende ektemann, men at hun har forandret seg. Gnisten mellom henne og Will er der fremdeles, men han virker skeptisk til forvandlingen. Hva kommer til å skje da omgivelsene oppdager at hun faktisk ikke har forandret personlighet - men at hun i virkeligheten er et helt annet menneske?