Nedtegnelser fra en kul TV-stjerne - NOT! (eb
Legg til i ønskeliste
Rachel Renée Russell (forfatter)

Nedtegnelser fra en kul TV-stjerne - NOT! (Dustedagboka #7) ebok

139,-
(0)
Det er travle dager for vår populære, uheldige, men tapre heltinne Nikki Maxwell. Denne gangen dukker det opp et reality TV-team, som følger Nikki og venninnene når de spiller inn hitsangen de har laget. Dessuten skal hun rekke både danseøvelser og sangtimer. I tillegg kommer lillesøster Briannas irriterende bøllerier. Nikki er usikker på om hun klarer å sjonglere alt dette. Og hvordan skal det gå med henne og Brandon når et TV-kamera følger henne overalt? Blir det da mulig for dem å få deres f…
139,-
Forfattere Rachel Renée Russell (forfatter), Nikki Russell (medforfatter), Erin Russell (medforfatter), Kirsti Vogt (oversetter)
Forlag Kagge
Utgitt 12 april 2019
Lengde 319 sider
Sjangrer 9-12 år, Kjærlighet og vennskap, Barnebøker
Serie Dustedagboka
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248915805
Det er travle dager for vår populære, uheldige, men tapre heltinne Nikki Maxwell. Denne gangen dukker det opp et reality TV-team, som følger Nikki og venninnene når de spiller inn hitsangen de har laget. Dessuten skal hun rekke både danseøvelser og sangtimer. I tillegg kommer lillesøster Briannas irriterende bøllerier. Nikki er usikker på om hun klarer å sjonglere alt dette. Og hvordan skal det gå med henne og Brandon når et TV-kamera følger henne overalt? Blir det da mulig for dem å få deres første kyss? Det får du svar på i denne boken.