Norra Latin (ebok) av Sara Bergmark Elfgren
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Sara Bergmark Elfgren (forfatter)

Norra Latin ebok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(1)
Tamar drømmer om å bli skuespiller. Clea er oppvokst på teater og filminnspillinger. En regnvåt augustdag begynner de på dramalinjen på Norra Latin i Stockholm. De går i samme klasse, men lever ulike liv. Tamar har reist fra familie og venner og flyttet til en ny by. Clea har bodd i Stockholm i hele sitt liv og har en selvfølgelig posisjon på skolen. Men den ærverdige skolebygningen rommer mange hemmeligheter. En tragedie som skal ha inntruffet i aulaen da skolen var en ren gutteskole har blit…
Ebok 159,-
Undertittel drømmenes skole
Forfattere Sara Bergmark Elfgren (forfatter), Fartein Døvle Jonassen (oversetter)
Forlag Kagge
Utgitt 31 juli 2019
Lengde 619 sider
Sjangrer 12-15 år, Barnebøker, Ungdomsbøker, Spenning, Grøssere
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248924777

Andre har også kjøpt

Tamar drømmer om å bli skuespiller. Clea er oppvokst på teater og filminnspillinger. En regnvåt augustdag begynner de på dramalinjen på Norra Latin i Stockholm. De går i samme klasse, men lever ulike liv. Tamar har reist fra familie og venner og flyttet til en ny by. Clea har bodd i Stockholm i hele sitt liv og har en selvfølgelig posisjon på skolen. Men den ærverdige skolebygningen rommer mange hemmeligheter. En tragedie som skal ha inntruffet i aulaen da skolen var en ren gutteskole har blitt til en vandrehistorie. Hva er sannhet og hva er myter? Og hva gjemmer seg i skyggene på Norra Latin? Norra Latin byr på mystikk, intens spenning, store drømmer og komplekse karakterer. Boka ble nominert til Nordisk råds pris for barne- og ungdomslitteraturpris og ble utnevnt til en av årets beste bøker i Sverige. Dette er Sara Bergmark Elfgrens første roman etter verdenssuksessen Engelsforstrilogien (Sirkelen, Ild og Nøkkelen).
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Kul ungdomsbok!

En kul, lettlest ungdomsbok som jeg har storkost meg med. Hvis du liker SKAM, spøkelseshistorier eller fantasy er denne perfekt!