Norsk bedriftsskatterett (ebok) av Benn Folkv
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Benn Folkvord (forfatter), Eivind Furuseth (forfatter), Sanaz Ormaz Ferdowsi (forfatter), Ole Gjems-Onstad (forfatter)

Norsk bedriftsskatterett ebok

1019,-
(0)
Norsk bedriftsskatterett, som nå foreligger i tiende utgave, er en omfattende og relativt fullstendig fremstilling av bedriftsbeskatningen i Norge til bruk for praktikere og videregående studenter. Ny utgave 2018! Bokens primære siktemål er å gjøre skatterådgivere og ansatte i ligningsetaten bedre kvalifisert i sin omgang med regelverket. Leseren blir med på en bred, dyptpløyende og ajourført gjennomgang av den skatterett som møter det norske næringsliv. Her behandles blant annet regle…
1019,-
Forfattere Benn Folkvord (forfatter), Eivind Furuseth (forfatter), Sanaz Ormaz Ferdowsi (forfatter), Ole Gjems-Onstad (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 28 august 2018
Lengde 1376 sider
Sjangrer Jus, Fagbøker
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205495258
Norsk bedriftsskatterett, som nå foreligger i tiende utgave, er en omfattende og relativt fullstendig fremstilling av bedriftsbeskatningen i Norge til bruk for praktikere og videregående studenter. Ny utgave 2018! Bokens primære siktemål er å gjøre skatterådgivere og ansatte i ligningsetaten bedre kvalifisert i sin omgang med regelverket. Leseren blir med på en bred, dyptpløyende og ajourført gjennomgang av den skatterett som møter det norske næringsliv. Her behandles blant annet reglene om avskåret rentefradrag mellom nærstående, reglene om skattemessig kontinuitet ved arv og gave, skattemessig gjennomskjæring, reglene om deltakerlignede selskap og internasjonal skatterett. Mens Ole Gjems-Onstad har stått bak de første åtte utgavene av boken, er de to siste utgavene ajourført og oppdatert av Benn Folkvord, Eivind Furuseth og Sanaz Ormaz Ferdowsi. Forfatterne har en rekke steder i fremstillingen kritiske kommentarer til utformingen av norsk bedriftsbeskatning. Dette gjør boken mer levende, og det blir lettere å forstå konsekvensene av reglene. Gjennom utformingen er det også skilt mellom hovedlinjer og tekniske detaljer.