Rekrutten (ebok) av Robert Muchamore, Ian Edg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Robert Muchamore (forfatter), Ian Edginton (forfatter)

Rekrutten (Cherub #1) ebok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
James Adams er tolv år, og livet hans er rett og slett skitt. Mora døyr, James blir skild frå halvsystera si og kjem på barneheim. Han får raskt tvilsame venner, hamnar i slåstkampar og blir arrestert for tjuveri. Men så oppdagar CHERUB-organisasjonen at James har mange skjulte talent, og han byrjar eit nytt liv som hemmeleg agent. I denne første boka i serien følgjer vi rekrutteringa av James til CHERUB og den knallharde opptaksprøva: 100 dagar med smertefull grunntrening. Han får også sitt f…
Ebok 159,-
Forfattere Robert Muchamore (forfatter), Ian Edginton (forfatter), Robert Muchamore (annet), John Aggs (illustratør), Øystein Rosse (oversetter)
Forlag Samlaget
Utgitt 26 april 2016
Lengde 350 sider
Sjangrer 9-12 år, Barnebøker, Spenning
Serie Cherub
Nummer i serie 1
Språk Nynorsk
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788252191509

Andre har også kjøpt

James Adams er tolv år, og livet hans er rett og slett skitt. Mora døyr, James blir skild frå halvsystera si og kjem på barneheim. Han får raskt tvilsame venner, hamnar i slåstkampar og blir arrestert for tjuveri. Men så oppdagar CHERUB-organisasjonen at James har mange skjulte talent, og han byrjar eit nytt liv som hemmeleg agent. I denne første boka i serien følgjer vi rekrutteringa av James til CHERUB og den knallharde opptaksprøva: 100 dagar med smertefull grunntrening. Han får også sitt første oppdrag, og spørsmålet er: Kor store sjansar tør han å ta? I verste fall kan det bli med livet som innsats. Møt også veslesystera Lauren, Kyle, Kerry og resten av CHERUB-ane! Rekrutten er bok 1 i den populære CHERUB-serien. Les også: Kokainkongen, Flukta, Drapet, Heilag galskap, Mennesket og dyret, Slått ut, Gjengkrigen, Søvngjengaren og Generalen. Omsett av Øystein Rosse Robert Muchamore (f. 1972) arbeidde i mange år som privatetterforskar, men spenningsbøkene hans blei så populære at han slutta som etterforskar. Bøkene hans er no utgitt på over tjue språk.