Rotteblod (ebok) av Simen Ingemundsen, Simen
Kommer: 15 nov. 2020
Legg til i ønskeliste
Simen Ingemundsen (forfatter), Simen Ingemundsen (forfatter), Stig Ellingsen (forfatter), Stig Ellingsen (forfatter)

Rotteblod (Bjørn Berner #5) ebok

249,- Kommer: 15 november 2020
(0)
Den vesle bygda Randaberg er enda i sjokk etter at den beryktede Erik Hansen klarte å unnslippe politiet etter flere alvorlige kidnappingssaker. For å trygge befolkningen er det satt inn en ekstra sterk og håndfast politibetjent, Preben Oppegård. Men førstekriminalbetjent Bjørn Berner blir bekymret da Oppegård en dag ikke dukker opp på jobb. Mystiske ting begynner å skje. Nok en gang føler Randabergs befolkning på en intens frykt, og politiet er fast innstilt på at denne gangen skal forbryterne…
249,-
Forfattere Simen Ingemundsen (forfatter), Simen Ingemundsen (forfatter), Stig Ellingsen (forfatter), Stig Ellingsen (forfatter)
Lengde 372 sider
Sjangrer Krim
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293832010
Den vesle bygda Randaberg er enda i sjokk etter at den beryktede Erik Hansen klarte å unnslippe politiet etter flere alvorlige kidnappingssaker. For å trygge befolkningen er det satt inn en ekstra sterk og håndfast politibetjent, Preben Oppegård. Men førstekriminalbetjent Bjørn Berner blir bekymret da Oppegård en dag ikke dukker opp på jobb. Mystiske ting begynner å skje. Nok en gang føler Randabergs befolkning på en intens frykt, og politiet er fast innstilt på at denne gangen skal forbryterne ikke unnslippe. Saken utvikler seg imidlertid på en måte ingen kunne forutse, og det virker som om forbryterne har infiltrert politiet.