Røykfri-metoden (ebok) av Robert West
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Robert West (forfatter)

Røykfri-metoden ebok

79,-
(3)
Skreddersy din egen "røykfri-formel" og kvitt deg med sigarettene for alltid! STUMP RØYKEN FOR GODT Der ikke lett å slutte å røyke ? men det er heller ikke umulig, og denne boken viser deg hvordan. For én ting er å slutte, men hvordan unngår du å begynne igjen? I Røykfri-metoden finner du løsningen. Professor Robert West er verdensledende autoritet på røykeavhengighet og har hjulpet folk med å slutte å røyke i mer enn 30 år: «Jeg vil at denne boken skal være den beste investeringen du n…
Ebok 79,-
Undertittel stump røyken nå! - en revolusjonerende løsning
Forfattere Robert West (forfatter), Chris Smyth (medforfatter), Jamie West (medforfatter), Lisbeth Kristoffersen (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 1 januar 2015
Lengde 271 sider
Sjangrer Helse, sex og samliv, Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205468580
Skreddersy din egen "røykfri-formel" og kvitt deg med sigarettene for alltid! STUMP RØYKEN FOR GODT Der ikke lett å slutte å røyke ? men det er heller ikke umulig, og denne boken viser deg hvordan. For én ting er å slutte, men hvordan unngår du å begynne igjen? I Røykfri-metoden finner du løsningen. Professor Robert West er verdensledende autoritet på røykeavhengighet og har hjulpet folk med å slutte å røyke i mer enn 30 år: «Jeg vil at denne boken skal være den beste investeringen du noensinne har gjort. Jeg vil at du skal bli sunnere, gladere og få mer penger å bruke på ting du liker. Jeg skal være der for deg så lenge du har behov for meg ? uansett hvor mange forsøk du trenger ? helt til du har kvittet deg med røyken for godt.» Metoden er effektiv for både røyk- og snusavhengihet. Røykfri-metoden er din beste hjelper for å slutte en gang for alle. Skreddersy din egen "røykfri-formel" og kvitt deg med sigarettene for alltid! STUMP RØYKEN FOR GODT Det er ikke lett å slutte å røyke - men det er heller ikke umulig, og denne boken viser deg hvordan. For én ting er å slutte, men hvordan unngår du å begynne igjen? I Røykfri-metoden finner du løsningen. Professor Robert West er verdensledende autoritet på røykeavhengighet og har hjulpet folk med å slutte å røyke i mer enn 30 år: «Jeg vil at denne boken skal være den beste investeringen du noensinne har gjort. Jeg vil at du skal bli sunnere, gladere og få mer penger å bruke på ting du liker. Jeg skal være der for deg så lenge du har behov for meg - uansett hvor mange forsøk du trenger - helt til du har kvittet deg med røyken for godt.» Metoden er effektiv for både røyk- og snusavhengighet. Røykfri-metoden er din beste hjelper for å slutte en gang for alle.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Funket, og må leses flere ganger