S for selvbedrag (ebok) av Dave Pollard, Kenn
Legg til i ønskeliste
Dave Pollard (forfatter), Kenneth Brower (forfatter), Manfred Wöhlcke (forfatter), Paul F Farrell (forfatter), Reiel Folven (forfatter)

S for selvbedrag ebok

50,-
(0)
En kraftig vekker for alle som forventer en problemfri alderdom. Forfatteren hevder at naivitet og optimisme feiltolker den globale framtiden. Mange forventer ustoppelig økonomisk vekst. Enda flere tror at sivilisasjonen skal vokse enda en tid, for så å flate ut på et bærekraftig nivå. I boka analyseres vilkårene rundt vekst og bærekraft på makronivå. Deretter presenteres argumenter for at verdens velstand og folketall vil følge utvinningen av olje. Et slikt paradigmeskifte blir vurdert som usa…
Ebok 50,-
Undertittel - hvordan optimisme og naivitet feiltolker den globale framtid
Forfattere Dave Pollard (forfatter), Kenneth Brower (forfatter), Manfred Wöhlcke (forfatter), Paul F Farrell (forfatter), Reiel Folven (forfatter)
Forlag Reiel Folven
Lengde 117 sider
Sjangrer Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Ingen
ISBN 9788290194241

Andre har også kjøpt

En kraftig vekker for alle som forventer en problemfri alderdom. Forfatteren hevder at naivitet og optimisme feiltolker den globale framtiden. Mange forventer ustoppelig økonomisk vekst. Enda flere tror at sivilisasjonen skal vokse enda en tid, for så å flate ut på et bærekraftig nivå. I boka analyseres vilkårene rundt vekst og bærekraft på makronivå. Deretter presenteres argumenter for at verdens velstand og folketall vil følge utvinningen av olje. Et slikt paradigmeskifte blir vurdert som usannsynlig. De som støtter tesen blir oppfordret til å samarbeide. Boka inneholder også fire essay om framtiden av Manfred Wöhlcke, Paul F. Farrell, Kenneth Brower og Dave Pollard. Reiel Folven er sivilingeniør og økonom og har gjennom mange år vært opptatt av ressursgeografi og befolkningsvekst. Han har skrevet flere sakbøker.