Sanger fra veien og havet (ebok) av Tone Wasb
Legg til i ønskeliste
Tone Wasbak Melbye (forfatter), Tone Wasbak-Melbye (forfatter)

Sanger fra veien og havet ebok

150,-
(0)
Bli med til New Orleans, Underverdenen, New York, Praha og Bergen, der det mellom drøm og virkelighet, litteratur og liv, myter og mennesker, veves frem noe nytt og uventet. Sanger fra veien og havet følger en enslig vandrer på vei gjennom et landskap i grenselandet mellom vår verden og sagnenes, drevet av et ønske om å finne de aller vakreste ordene for å bringe livslysten tilbake til den hun elsker. Tone Wasbak Melbye har tidligere utgitt "Kunsten å være død i Wales". Dette er hennes første …
Ebok 150,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Tone Wasbak Melbye (forfatter), Tone Wasbak-Melbye (forfatter), Kitty Alice Rayworth (illustratør), Thea Marie Sanne (redaktør)
Forlag Tegn forlag
Utgitt 6 november 2020
Lengde 68 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Poesi
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Ingen
ISBN 9788283910704
Bli med til New Orleans, Underverdenen, New York, Praha og Bergen, der det mellom drøm og virkelighet, litteratur og liv, myter og mennesker, veves frem noe nytt og uventet. Sanger fra veien og havet følger en enslig vandrer på vei gjennom et landskap i grenselandet mellom vår verden og sagnenes, drevet av et ønske om å finne de aller vakreste ordene for å bringe livslysten tilbake til den hun elsker. Tone Wasbak Melbye har tidligere utgitt "Kunsten å være død i Wales". Dette er hennes første diktsamling. Omslaget er illustrert av Kitty Alice Rayworth.